De voordelen van je games bestellen in de Ubisoft Store

Elk jaar zijn er zeker iets van tien games die je als dik de moeite waard kunt beschouwen. Als je eenmaal je zinnen hebt gezet op een bepaalde titel, dan is het de hoogste tijd om de game ook daadwerkelijk aan te schaffen. De mogelijkheden daarvoor zijn groot. Je kunt ouderwets de stad in gaan en een winkel bezoeken, je kunt kiezen voor een bekende webshop, maar er zijn ook andere alternatieven. Vandaag willen we een lans breken voor de Ubisoft Store.

Op de Ubisoft Store kun je uiteraard de verschillende games van Ubisoft aanschaffen. De uitgever ken je van games als Assassin’s Creed, South Park, The Crew, Rainbow Six, Ghost Recon, Fary Cry Rayman en nog veel meer. Elk jaar geeft Ubisoft wel iets van vier games uit die je echt moet hebben en daarbovenop heb je natuurlijk nog de grote catalogus met interessante games. Wat het kopen van games op de Ubisoft Store echter vooral interessant maakt, is dat je bepaalde voordelen krijgt. Wij hebben de belangrijkste voordelen op een rij gezet.

Ubisoft Store

20 procent korting met 100 Club Units

Als je ooit een Ubisoft-game hebt gespeeld en daarbij een account hebt aangemaakt, zal waarschijnlijk al heel wat Club Units hebben verzameld. Op de Ubisoft Store kun je je PlayStation-account koppelen en dan zie je gelijk hoeveel punten je al verzameld hebt. Ikzelf kwam tot de conclusie dat ik al iets van 390 punten had gespaard met de verschillende games. En als je er 100 hebt, dan kun je 20 procent korting krijgen op alles wat je koopt. Een game van zestig euro is dan opeens slechts 48 euro en dan heb je een fijne prijs. Maar je kunt er ook voor kiezen om hier de speciale versie van je favoriete game te kopen. Of een speciaal beeldje van Assassin’s Creed. Als die laatste 600 euro is, dan krijg je daar dus maar liefst 120 euro korting op. Dat zijn deals waar wij blij van worden.

Ubisoft Store

Voor elke uitgegeven euro krijg je gelijk weer een Club Unit

Bovendien krijg je voor elke euro die je uitgeeft gelijk weer een Club Unit en ben je weer dichterbij de honderd punten. Tevens spaar je Clubs Units voor de games die je speelt, waardoor je eigenlijk altijd wel weer honderd punten hebt om opnieuw korting te krijgen. Zodoende heb je bijna altijd wel 20 procent korting voor je volgende aankoop.

Je kunt er vanaf dag 1 gelijk los mee

Wanneer je games aankoopt voor de pc, dan kun je de titels makkelijk preloaden via Uplay Launcher. Hierdoor kun je gelijk los met de game wanneer hij officieel uitkomt. Dat betekent dus dat als je opblijft tot twaalf uur ‘s nachts, je gelijk kunt gaan beginnen. Je hoeft dan dus niet eerst de game te downloaden. Zeker bij een grote release waar je al heel lang naar uitkijkt, heeft dit een voordeel.

Er zijn verschillende exclusieve edities

Voor de echte gameverzamelaar is een ‘gewone’ versie van een game vaak niet goed genoeg. Hij of zij wil een versie die net iets specialer is. Deze zijn vaak wel een stuk prijziger (en dus perfect om je korting voor te gebruiken), maar daarvoor krijg je dan wel speciale content, een season pass en andere leuke extra’s. Denk daarbij aan een beeldje die je perfect op je gamekamer kunt zetten. Daarnaast is het zo dat er bepaalde speciale edities zijn die je puur en alleen via de Ubisoft Store kunt kopen.

The Crew 2

Diverse toffe merchandise

Naast de diverse games heeft de Ubisoft Store ook enorm veel toffe merchandise. Onder het kopje UbiCollectibles kun je op de Ubisoft Store verschillende beeldjes, t-shirts, petten, hoodies, kettingen en accessoires kopen. Het aanbod is enorm en als je een echte verzamelaar bent, zul je er echt heel wat unieke dingen gaan vinden.

Ubisoft Store

Kortom, de Ubisoft Store is echt een goed alternatief voor het aankopen van je favoriete games, collector’s editions en merchandise. Zeker wanneer je er meer dan één keer wat gaat kopen, zul je gaan profiteren van de korting die je keer op keer krijgt. Van 5 tot en met 18 juni is er overigens een speciale E3-sale op de Ubisoft Store, dus dat is een belangrijk moment om de store in de gaten te houden.

 

In samenwerking met Ubisoft

Reageer op artikel:
De voordelen van je games bestellen in de Ubisoft Store
Sluiten