Vos jat smartphone en maakt vervolgens vermakelijke video

Wat doe je als een vos je smartphone jat, er vervolgens vandoor rent en deze probeert te begraven? Dan hoop je dat de beelden gelukt zijn en gooi je het eindresultaat op YouTube. Natuurlijk.

Het YouTube-kanaal van SaveAFox deelt de beelden die inmiddels redelijk viral gaan. De vos in kwestie gaat er namelijk met een smartphone vandoor die aan het filmen is. En het neemt ons, op de eerste rang, mee op een wild avontuur.

Vos jat smartphone en maakt vermakelijke video

Wanneer een verzorgster van SaveAFox een filmpje wil maken met een vos, loopt het net even anders. De dame in kwestie is namelijk niet helemaal voorbereid op datgeen wat komen gaat. De vos besluit namelijk niet om naar de vrouw toe te komen, maar gaat er met de smartphone vandoor.

En dat levert de onderstaande beelden op:

SaveAFox

Het zijn hilarische beelden, maar die zorgen er wel voor dat we in aanraking komen met SaveAFox. De organisatie redt vossen uit de Verenigde Staten van, bijvoorbeeld, bond-handelaren. Ze lappen de beestjes weer helemaal op en geef ze het leven dat ze verdienen. Een ontzettend goed initiatief waar we alle respect voor hebben.

Maar het mooie is ook dat de avonturen die zich op de weg naar dit doel afspelen, ook daadwerkelijk gefilmd worden. En dat zorgt ervoor dat dit YouTube-kanaal volstaat met fantastische video’s van vossen. En die zijn toch een stuk schattiger dan je in eerste instantie zou denken.

Of het nu gaat om een vos die zwemt, een verschrikkelijk slimme vos of een eekhoorn die tussen de vossen leeft: het is allemaal op het YouTube-kanaal te vinden. En soms, heel soms, gaan ze er dus ook met je smartphone vandoor. En dat levert dus de hilarische beelden op die we hierboven hebben bewonderd.

Het maakt de dag toch weer een stukje mooier!

Reageer op artikel:
Vos jat smartphone en maakt vervolgens vermakelijke video
Sluiten