Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 9 jul 2018

Vraag je Pokémon-geliefde ten huwelijk met deze Pikachu-ring

Als je een tijdje in een relatie zit en klaar bent voor de volgende stap, dan kun je traditioneel op de knieën gaan en via ring je geliefde ten huwelijk te vragen. Ikzelf heb dit gedaan met een doodgewone ring en ze zei gelukkig ja. Vervolgens heb ik volgens mij zo’n 20.000 euro in een huwelijksfeest gegooid en ben ik nu gelukkig. Of zoiets. Wil je je huwelijksaanzoek next-level brengen, dan kun je gebruik maken van een speciale Pikachu-ring.

Pikachu-ring om je huwelijk goed af te trappen

Ideaal als je met je geliefde regelmatig Pokémon Go-speelt. Het betreft een ring waarbij twee Pikachu-staartjes samen komen en in het midden vind je dan een mooie 0,3 karaats diamant. De ring zelf is van goud en kan gegraveerd worden, zodat je je naam van je geliefde of van jezelf in de ring kunt plaatsen.

Pokémon-ring

Het enige nadeel van deze mooie ring is dat hij in Japan wordt gemaakt. Dat gaat dus lastig worden wanneer je hem daadwerkelijk wilt bestellen. Daarnaast is het een ring waar een behoorlijk prijskaartje aan zit. Je bent er namelijk bijna 2.500 euro voor kwijt. En dan moet je na een verlovingsring als deze dus ook nog eens een normale trouwring kopen. Kortom, het is een goed begin van je faillissement. De ring is overigens gemaakt door Ginza Tanaka, wat naar eigen zeggen een professionele juwelier is met vele jaren ervaring.

Pikachu

Mocht je ooit in de buurt zijn van Tokio, dan zal de ring regelmatig getoond worden in één van de Pokémon Centers in een speciale display. Als dat je te gortig is, dan kun je nog altijd een schattige Pikachu-knuffel kopen en die aan je geliefde geven. Dat zal waarschijnlijk ook wel gewaardeerd worden.

Pokémon-ring

Wil je weer Pokémon Go gaan spelen? Check dan zeker dit handige artikel met een aantal broodnodige tips.

Reageer op artikel:
Vraag je Pokémon-geliefde ten huwelijk met deze Pikachu-ring
Sluiten