Jelle van Es
Jelle van Es Tech 31 jul 2019

Win vrijkaarten en meer voor de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw

De zomer is altijd een goede tijd om vaak naar de bioscoop te gaan. Met een hittegolf is het in het donker en met de een fijne airco de perfecte plek om even lekker af te koelen. En daarnaast zijn er in de zomer vaak genoeg toffe films om naar toe te gaan. Deze week verschijnt bijvoorbeeld de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. En daar kunnen wij vrijkaarten en merchandise voor weggeven.

Win vrijkaarten en merchandise voor Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is een spin-off op de populaire serie en wordt de filmuitgever als volgt beschreven: Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in de nieuwe film. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht. De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Mocht je nog niks eerder van de film hebben meegekregen, dan hebben we hieronder een trailer.

Het lijkt vooral een film te worden die draait om spektakel en grappige momenten. Naast de twee bekende acteurs zien we ook Idris Elba in de vorm van de ultieme badguy. Lijkt het je leuk om naar de film te gaan? Dan hebben we dus deze toffe prijsvraag, waarbij we twee vrijkaarten van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw weggeven en daar ook nog wat merchandise er tegen aangooien. We hebben in totaal vier pakketten om te verdelen.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Als jij kans wilt maken op deze prijzen voor Fast & Furious: Hobbs & Shaw, dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op de prijs. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. De film draait vanaf 1 augustus in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Sluiten