Jelle van Es
Jelle van Es Tech 24 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Win vrijkaarten voor Once Upon a Time in Hollywood (en meer)

Het duurt nog even voordat Once Upon a Time in Hollywood in Nederland in de bioscoop draait. Maar op Rottentomatoes staat het nu al vol met reviews van de de nieuwe film van Quentin Tarantino. En die zijn zeer positief In de Verenigde Staten gaat de film op 26 juli officieel in premiere, terwijl wij op 15 augustus moeten wachten. Gelukkig hebben we nu al een klein beetje voorpret met deze prijsvraag die je de kans geeft om kaarten voor de film en wat leuke merchandise te winnen.

Win vrijkaarten en meer voor Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Naast Leonardo DiCaprio en Brad Pitt zijn er in de film Once Upon a Time in Hollywood ook rollen weggelegd voor Al Pacino, Margot Robbie, Dakota Fanning, Kurt Russel en de in maart overleden Luke Perry. Kortom, veel acteurs en actrices om je vingers bij af te likken. Voor deze film hebben we vier pakketten beschikbaar. In elk pakket vind je een tweetal vrijkaarten, zodat je met een vriend of vriendin naar de bioscoop kunt gaan. Daarbovenop gooien we er nog een zonnebril, een sleutelhanger ene en t-shirt van de film er bij, zodat je een mooi pakket thuis krijgt gestuurd.

Om kans te maken op deze Once Upon a Time in Hollywood-prijze vragen we je een mail te sturen naar [email protected] Laat daarbij weten dat je kans wilt maken op de prijzen en laat ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. Wil je meer lezen over de film? Kijk dan hier.

Once Upon a Time in Hollywood

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten voor Once Upon a Time in Hollywood (en meer)
Sluiten