Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 1 jul 2019

WIN vrijkaarten en meer voor de film Spider-Man: Far From Home

Het Marvel-universum heeft met Avengers Endgame een belangrijk hoofdstuk afgesloten, maar dat betekent natuurlijk niet dat we er nu helemaal klaar mee zijn. Het volgende verhaal in het universum staat namelijk al op ons te wachten. Op 4 juli draait namelijk de film Spider-Man: Far From Home in de bioscoop. En voor die film geven we nu een paar vrijkaarten en een aantal leuke goodies weg.

Win vrijkaarten en meer voor de film Spider-Man: Far From Home

De uitgever van de film beschrijft de film als volgt: Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man: Homecoming-franchise. Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen! Met o.a. Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei en Jake Gyllenhaal. En daar hoort natuurlijk ook een fijne trailer bij, die de echte fan al vaak heeft gezien.

De kans is groot dat je de film Spider-Man: Far From Home wilt zien, dus waarom niet mee doen met onze prijsvraag? We hebben vier pakketten in de aanbieding. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten, zodat je met een vriend of vriendin naar de bioscoop kan. Daarnaast zitten er ook een aantal goodies bij. Denk daarbij aan een dufflebag, een kleine figurine en een speciale drinkbeker. Bekijk de onderstaande afbeeldingen voor een goed beeld.

Spider-Man: Far From Home

Wil je kans maken op deze Spider-Man: Far From Home prijzen? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijs. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we weten naar wie we het toe kunnen sturen. Wil je meer lezen over Spider-Man? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
WIN vrijkaarten en meer voor de film Spider-Man: Far From Home
Sluiten