Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jul 2019

Deze vrolijke Borderlands 3-trailer maakt je dag

Eén van de grootste games die dit jaar gaat uitkomen is wat mij betreft Borderlands 3. De game geeft je de mogelijkheid om in je eentje of samen met vrienden vele avonturen te beleven, waarbij je op alles en iedereen schiet die voorbijkomt. Onderweg vind je dan weer allemaal wapens waarmee je je personage beter maakt. Borderlands 2 heeft wat dat betreft een uitstekende basis neergezet en het lijkt er op dat Borderlands 3 daar op voort gaat bouwen. De nieuwe trailer van vandaag geeft wat dat betreft een goed gevoel.

Pure vrolijkheid in Borderlands 3 trailer

Dit is namelijk een trailer zoals we dat eigenlijk niet vaak zien. Misschien dat de makers van Borderlands 3 met deze trailer een verborgen boodschap willen brengen dat de game straks ook crossplay ondersteunt, maar dat kan ik eigenlijk niet zeggen. Het komt er vooral op neer dat het samen spelen altijd leuker is dan in je eentje. Nu kan ik nog heel erg veel gaan zeggen over de trailer, maar het beste is gewoon om hem hieronder te bekijken.

Nu heb je waarschijnlijk wel de hele dag het deuntje van So Happy Together in je hoofd. De oudere lezers onder ons kennen het liedje waarschijnlijk wel van een reclame van vroeger. En als je een fanatieke gamer bent met een Nintendo-hart, dan ken je misschien wel deze klassieke Amerikaanse reclame voor Smash Bros. Vrolijkheid ten top dus straks in Borderlands 3.

Borderlands 3

Borderlands 3 geeft je toegang tot vier gloednieuwe Vault Hunters, waarbij elk personage voorzien is van zijn vaardigheid, verschillende skill trees en mogelijkheden om hen aan te passen. Met deze helden neem je het op tegen de meest meedogenloze sekteleiders uit het heelal in de vorm van de Calypso Twins. Zij willen alle bendes in het universum bij elkaar brengen om zo de ultieme chaos te creëren. Het is aan jou om dat dus te voorkomen. De game komt op 13 september uit. Wil je meer lezen voer gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Deze vrolijke Borderlands 3-trailer maakt je dag
Sluiten