Vrouwelijke Friends-cast is weer even bij elkaar tijdens de Emmy’s

Het was een bijzonder gezicht gisterennacht. Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow waren samen tijdens de uitreiking van de Emmy’s. Jawel, de drie vriendinnen uit Friends.

Friends is misschien nog steeds wel de meest populaire serie ter wereld. Nog steeds kijken miljoenen mensen wereldwijd naar de belevenissen van Joey, Phoebe, Ross, Rachel, Monica en Chandler en kunnen ze ook makkelijk de meest legendarische dialogen oplepelen. Fans hopen dan ook dat de cast bij elkaar komt voor een nieuw seizoen van de serie, ondanks dat de laatste aflevering uit 2004 stamt.

Friends voor altijd

De drie dames uit de serie kwamen vannacht bij elkaar. Jennifer Aniston, Coureney Cox en Lisa Kudrow waren samen tijdens de uitreiking van de Emmy’s Dat gebeurde overigens niet in de zaal, maar in een aparte ruimte. De Emmy’s werden door gastheer Jimmy Kimmel aan elkaar gepraat en bestond uit videoverbindingen van de genomineerden. Aniston was genomineerd als beste actrice in de Apple TV+ serie The Morning Show. Toen Aniston in beeld kwam, verschenen haar twee Friends ook. Toen Kimmel vroeg wat ze samendeden, gaf het drietal een prachtig antwoord. “We zijn al huisgenoten sinds 1994.” Jawel, dat is inderdaad het jaar waar de eerste aflevering van Friends op televisie kwam.  Helaas won Aniston de prijs niet.

Gelukkig kun je nog steeds de avonturen van de zes vrienden terugkijken. De serie staat namelijk op Netflix. In het begin van het afgelopen jaar waren er nog geruchten dat Friends zou verdwijnen, omdat in de Verenigde Staten de rechten naar HBO Max gingen. Gelukkig was dat niet het geval voor de Nederlandse rechten, aangezien HBO Max hier nog niet actief is. Voorlopig kun je dus nog steeds de komedie hier kijken.

Goed nieuws voor Apple TV+

Ondanks dat Aniston de prijs voor beste actrice niet in de wacht sleepte, is er toch goed nieuws voor The Morning Show. Haar collega Billy Crudup won de eerste Emmy van Apple TV+ ooit. Hij was de beste in de categorie beste bijrol in een dramaserie. Daarmee heeft Apple TV+ het voor elkaar gekregen om de enige streamingdienst te zijn die binnen een jaar sinds de start een Emmy in de wacht weet te slepen.

 

Reageer op artikel:
Vrouwelijke Friends-cast is weer even bij elkaar tijdens de Emmy’s
Sluiten