Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 19 aug 2018

Dit is het meest waanzinnige penthouse ter wereld

Gebouwen heb je in alle soorten en maten. Met name in de Verenigde Staten heb je indrukwekkende wolkenkrabbers, waarbij de bovenste appartementen meestal om je vingers bij af te likken zijn. Nu is de kans klein dat je ooit zelf in zo’n penthouse kunt gaan wonen. Het is vaak niet te betalen. Mocht je op één of andere manier via een Nigeriaanse prins aan heel veel geld zijn gekomen, dan is het te hopen dat het ontwerp van dit penthouse wordt doorgezet. En dan moet je nog wel even afreizen naar Australië, want daar zou deze wolkenkrabber inclusief indrukwekkend penthouse moet worden geplaatst.

Een dik penthouse

En dat zou dan neergezet moeten worden in Melbourne, in het hart van het kunst- en entertainmentdistrict van die stad. Het is overigens een ontwerp van Coop Himmelbau, die zijn ontwerp de naam Beulah Propeller City. Het gebouw zou een mix moeten bieden tussen winkels, kantoren en appartementen. En dan bovenop dit alles een penthouse, waarmee je een prachtig uitzicht over de stad zou gaan krijgen. Zeker als je bedenkt dat dit gelijk in één klap één van de hoogste gebouwen in de stad zal gaan worden.

Penthouse

Het penthouse is voorzien van een eigen park, een zwembad waar je u tegen zegt, verschillende ruimtes waar je heerlijk kunt chillen en dat alles is voorzien van grote glazen wanden, zodat je echt het gevoel hebt dat je één bent met de stad. Of het gebouw er ooit gaat komen, dat is natuurlijk nog maar de vraag. Maar wat ons betreft mag deze inzending gelijk worden uitgevoerd. Maar dan wel met de voorwaarde dat we straks prachtige foto’s krijgen van hoe het er binnen allemaal uit komt te zien. Hieronder in elk geval een paar heerlijke plaatjes.

penthouse

Meer indrukwekkende woonlocaties vind je hier in een mooi overzicht.

Reageer op artikel:
Dit is het meest waanzinnige penthouse ter wereld
Sluiten