Rutger Houweling
Rutger Houweling Gaming 3 aug 2016

Waarom je GTA 5 Stunt Creator zo snel mogelijk moet uitproberen

GTA 5 is alweer drie jaar oud, maar is nog steeds de sh*t. Dit komt natuurlijk mede door de online gameplay, maar er is ook nog geen enkele game voorbij gekomen die zo’n goede open wereld op het beeldscherm weet te toveren. Daarnaast worden er continu vette modules geplugd. Check dan ook GTA 5 Stunt Creator.

GTA 5 Stunt Creator

De naam zegt het al, je kunt hiermee zelf stuntparcours bouwen om overheen te crossen. De stuntparcours kun je overigens delen met iedere GTA 5-speler zodat je vette races kunt houden. En elkaar natuurlijk kunt uitdagen om de meest bizarre stuntparcours te maken.

Alles is mogelijk

Laat je fantasie spreken, want in GTA 5 Stunt Creator is alles mogelijk. Zoals onze vrienden van Pixelcake zeggen: vlammende ringen, donkere tunnels, en explosies. Lang niet gek! Plak jumps, loops en tubes aan elkaar, geef je baan een eigen kleur en zorg dat alles goed op elkaar aansluit. Dat gaat overigens eenvoudig doordat je met een functie onderdelen automatisch aan elkaar kunt plakken. In totaal zijn er meer dan 250 stuntonderdelen die je tot je beschikking hebt om gigantische beklimmingen en angstaanjagende afdalingen te maken.

Als je mensen uitdaagt om over jouw stuntparcours te crossen moet je ervoor zorgen dat je ook gevaarlijke obstakels op de weg legt om de race moeilijker te maken. Denk aan gastanks. Die zorgen voor heerlijke explosies. Check hier alle informatie over GTA 5 Stunt Creator, maar knutsel er vooral op los. Er is overigens ook de gloednieuwe Adversary Mode Entourage gelanceerd. Daar lees je hier meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waarom je GTA 5 Stunt Creator zo snel mogelijk moet uitproberen
Sluiten