Mark Hofman
Mark Hofman Culture 12 nov 2018

10 Walking Dead Easter Eggs die je gemist hebt

The Easter Dead

Als er een serie op aarde is die zombies naar de mainstream heeft getrokken, dan is het The Walking Dead wel. In 9 seizoenen tijd volgen we het verhaal van Rick Grimes en zijn mede-overlevers in een meedogenloze zombie apocalypse. Maar terwijl deze mensen proberen te overleven, hebben de makers van de serie tijd gehad voor een aantal geintjes.

Geintjes die we regelmatig tegenkomen in veel films en series. Easter Eggs zijn al sinds jaar en dag populair en weten films net dat beetje extra te geven wat ze nodig hebben. Iets wat de makers van The Walking Dead overduidelijk ook vinden, aangezien de serie vol zit met prachtige verborgen boodschappen. Weet je niet wat we bedoelen? Mooi!

In deze lijst vind je 10 Easter Eggs die je hoogst waarschijnlijk gemist hebt in de eerste acht seizoenen van de serie. Inderdaad, je leest het goed! We hebben het huidige seizoen eruit gelaten. De eerste acht ook nog niet gezien? Hou dan rekening MET SPOILERS IN DEZE LIJST!

Geen zin om te lezen? 

Don’t worry! We hebben ook een video met de Easter Eggs op ons YouTube-kanaal gezet. Deze check je hieronder! Hoef je niet te lezen, leun je achterover en weet je alsnog wat we ontdekt hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 Walking Dead Easter Eggs die je gemist hebt
Sluiten