Wall Ride is een elegante én praktische manier om je skateboard te showen

Of je nou hardcore stunt met je skateboard, of graag lange afstanden rijdt: waarschijnlijk heb je een behoorlijke band met je board. Wat doe je er echter mee als je thuis bent? Zet je ‘m schuin in een hoek, met het risico dat hij verschuift? Verstop je ‘m in de kast, zodat niemand er over struikelt? Deze Wall Ride is een elegant rek om je skateboard veilig op te bergen én te showen!

Wall Ride is stijlvol én praktisch

Wall Ride is ontworpen door de Italiaanse studio Zannochi & Starke. Het wandrek heeft verschillende sleuven en uitsparingen, waar je je board in schuift. Wall Ride heeft extra ruimte voor bijvoorbeeld je sleutels, (hoofd)telefoon, portemonnee en zonnebril. Kortom: alles wat je nodig hebt voor je een stuk gaat rijden!

Door de elegante manier waarop je je skateboard in de Wall Ride hangt, is de graphic op de onderkant erg goed zichtbaar. Daarnaast slingert je skateboard niet rond, en hangt hij lekker stabiel aan de muur.

Wall Ride is een ideaal meubel voor in de gang, zodat je board altijd klaar is voor actie. Als je écht apetrots bent op je prachtige graphics, dan misstaat de Wall Ride trouwens ook niet in je woonkamer. Het is maar net waar je ‘m wilt hebben.

Je kunt de Wall Ride vinden op de site van Zanocchi & Starke. De prijs is niet helemaal duidelijk. De studio zelf zegt dat de prijs op aanvraag is. We zagen ‘m op wat andere online winkels staan voor een prijs van 139 euro. Zoek het even goed uit voor je het rek eventueel bestelt; misschien kan het voordeliger.

Reageer op artikel:
Wall Ride is een elegante én praktische manier om je skateboard te showen
Sluiten