Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 23 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

WandaVision verpulvert Avengers: Infinity War en Stranger Things

Het duurt nog eventjes, maar dan verschijnt WandaVision eindelijk op Disney+. Toch verpulvert het nu al grote films en series.

Afgelopen zondag ging de trailer van WandaVision in première. Disney pakte het groots aan besloot hem te laten zien tijdens de Primetime Emmy Awards. Het heeft inmiddels al zoveel views te pakken dat het andere grote titels ruim verslaat, waaronder andere grote Marvel-titels.

WandaVision haalt flink uit

In totaal is de trailer van WandaVision nu meer dan 53 miljoen keer bekeken, meldt Deadline. Dat is natuurlijk zeer veel en daarmee verslaat het zelfs reclames die tijdens de Super Bowl online gaan. En dat is bijzonder aangezien dat het grootste eendaagse sportevenement van de Verenigde Staten is. Trailers die daar worden vertoond zijn vol in the picture.

Een van de films die het verslaat, komt uit de eigen stal. Het gaat om Avengers: Infinity War. Deze werd 30,9 miljoen keer online vertoond nadat die tijdens de Super Bowl van 2018 werd gelanceerd. Tijdens de Super Bowl van 2017 was het de première voor Stranger Things. Deze is 28,2 miljoen keer bekeken. Ook verslaat het ruim de films en series die dit jaar uitkomen. Zo is de trailer van BLick Widow 18,7 miljoen keer bekeken en Mulan 12,4 miljoen. WandaVision verpulvert dus alle andere titels.

WandaVision lijkt dus ontzettend populair te zijn. Dat is voor een deel ook goed te verklaren. Nu Covid-19 nog steeds een groot probleem is, zijn mensen massaal op zoek naar entertainment thuis. WandaVision is een van de grootste series die dit jaar haar debuut maakt. Het wordt de eerste Marvel-serie die exclusief op Disney+ gaat verschijnen. Na The Mandalorian is het de tweede grote serie op de streamingdienst.

Nog veel onbekend

Disney laat zich nog niet uit over het plot, dus het enige waar we het mee moeten doen is de trailer. Het is ook nog onbekend wanneer WandaVision op Disney+ wordt gelanceerd. Vermoedelijk zak dit ergens in november of december zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WandaVision verpulvert Avengers: Infinity War en Stranger Things
Sluiten