Want app: AppsGoneFree geeft je iedere dag een overzicht van de beste gratis apps

Iedere dag weer komen er een lading nieuwe gratis apps bij de App Stores. Vaak worden betaalde apps ook wel eens een aantal dagen gratis aangeboden. Het grote probleem is alleen dat er meer dan 700.000 apps zijn dus goede gratis apps vinden kan nog wel eens een lastige taak worden.

Gelukkig is er de briljante gratis app AppsGoneFree. Deze app geeft je namelijk iedere dag een nieuw overzicht van de beste apps die op die dag gratis te verkrijgen zijn. De app laat je niet zomaar alle apps zien die die dag gratis zijn, maar alleen diegene die van hoge kwaliteit en ook handig zijn.

Wat ook nice aan de app is, is dat je een notificatie krijgt van wanneer de lijst is geupdated. Hierdoor hoef je niet steeds zelf terug naar de app te gaan om te checken welke die dag gratis zijn. Dus wil jij graag de beste gratis apps op je smartphone, dan is dit een want app! Downloaden doe je hier.

Noot van de redactie: Excuses voor het veelvoudig gebruik van het woord app. Dit krijg je alleen als je over een app schrijft die een overzicht maakt van apps. Het enige waar je dan iets over kunt vertellen is apps.

Reageer op artikel:
Want app: AppsGoneFree geeft je iedere dag een overzicht van de beste gratis apps
Sluiten