Want app: Maak van je digitale foto’s vette postcards met Cardagram

Wil je het thuisfront ook altijd zo graag laten weten hoe goed je het hebt op vakantie door middel van een postcard? Het nadeel is alleen dat er (1) nooit een mooie postcard te vinden is, (2) het is duur en (3) de kaart komt aan wanneer jij al terug bent. Aangezien iedereen tegenwoordig een smartphone heeft, is de app Cardagram een topper.

Met deze app verander je de genomen smartphone-foto’s in een persoonlijke ansichtkaart. Je kiest in de app de foto (van je Facebook-, Instagram- of smartphone-album) en schrijft vervolgens een persoonlijke boodschap op de achterkant van het kaartje. De postcards kun je overal te wereld versturen naar elk adres in de wereld voor € 0,99. De leveringstijd is circa 4 werkdagen.

Wij moesten deze belofte natuurlijk even uitproberen en inderdaad binnen 4 werkdagen lag er een ‘digitale’-postcard in de brievenbus. De foto die wij hebben ingestuurd is afgedrukt op een gecentreerd vierkant van 9,5×9,5cm op een kaartje van 10x15cm op glanzend papier (300 gram). Het papier was een beetje beschadigd en de foto (geüpload via Facebook) was niet helemaal scherp. Dit ligt waarschijnlijk aan de resolutie en hebben dan ook vernomen dat er een quality check wordt geïmplementeerd die waarschuwt voor te lage resoluties. Voor nu, check even de resolutie van je foto voordat je hem verstuurd.

Dus, wil jij liever een originele postcard sturen op vakantie voor een goede prijs dan is Cardagram de perfecte optie. De app is hier gratis aan te schaffen. Bekijk onderstaande video voor een indruk.

Reageer op artikel:
Want app: Maak van je digitale foto’s vette postcards met Cardagram
Sluiten