Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 19 dec 2017
Leestijd: 5 minuten

WANT Awards: de beste en meest bizarre AliExpress producten van 2017

Elke week hebben we de afgelopen maanden de meest bizarre, nuttige en fascinerende AliExpress gadgets voor je verzameld. Elke vrijdag kwam er weer een lijstje online, en daar gaan we ook in 2018 mee door. Nu is het tijd om onze en ook jullie favoriete producten van afgelopen jaar te verzamelen in de WANT Awards. Helaas zijn het er te veel om op te noemen, maar je kunt altijd nog alle vorige edities checken. De meeste producten zijn immers nog steeds te koop!

Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Suarez komt in actie

We worden nog steeds zeer vrolijk van dit prachtproduct: een Suarez-bieropener. We weten allemaal nog hoe goed de talentvolle voetballer met zijn tanden kan werken. Gelukkig is hij niet te beroerd om jouw biertje of fles wijn ook open te bijten.

AliExpress keuken

Voor 2,90 euro haal je al een exemplaar in huis. Sterker nog, je kunt zelfs kiezen tussen verschillende tenuetjes, voor de echte voetballiefhebber. Een ideaal en sympathiek kerstcadeautje. In dit dossier zetten we schitterende kerstcadeautjes op een rijtje!

Broodslippers, waarom ook niet

Met deze slippers hoef je je niet af te vragen of je op zult vallen op het strand. Of waar je dan ook heen mag gaan. Maar als dat je doel is, moet je zeker deze broden aan je voeten schuiven. Pas wel extra goed op wanneer je eendjes gaat voeren. Om het nog wat meer random te maken kun je deze 12 euro brood slippers ook nog kopen in drie verschillende broodsoorten.

Brood slipper

Pikachu helpt je een handje…

Tja, wat moeten we hierover zeggen? Pokémon is nog altijd razend populair. Nintendo kondigde onlangs nieuwe games aan voor de 3DS, en Pokémon Go maakt een flinke comeback met de introductie van vijftig nieuwe exemplaren die je kunt vangen. Ondertussen kun je alvast helemaal in de sfeer komen met deze stijlvolle oplader…

AliExpress Pikachu

Erg smaakvol is het niet, vooral vanwege de geniale/ongepaste positionering van de USB-port. Ach, je kunt er aanstoot aannemen of gewoon apprecieren dat AliExpress van alles te bieden heeft. Voor ongeveer twaalf euro kun je het nog eens overdenken.

Decoreer je toilet met smaak

Is het al kerst? Bijna! Gelukkig doet AliExpress er niet moeilijk over welk seizoen het is, want deze prachtige decoratie voor je toilet kunnen we niet negeren.
AliExpress toilet

Niet alleen wordt je badkamer er zo een stuk gezelliger op, ook je gasten zullen lichtelijk verward je huis verlaten. Mooi detail: bovenop de waterbak is er een houder voor je toiletpapier. Dat is nog eens innovatie! Voor minder dan acht euro heb je een schitterend toilet.

 

Een uhm.. unieke spaarpot

De kans is groot dat je deze prachtgadget al een keer voorbij hebt zien komen. Waar je als kind al snel tevreden was, verwacht je nu natuurlijk wel wat meer van een spaarpot. AliExpress heeft met dit pareltje gelukkig de ultieme oplossing.

AliExpress spaarpot

Je moet deze hilarische/angstaanjagende spaarpot even in actie bewonderen. Dan snap je meteen waarom dit hebbeding zo populair is. Wat heb je eraan? Vrij weinig, maar we zijn niet anders gewend van Ali. Voor minder dan veertien euro bezorg je elk kind nachtmerries.

Vissenschoenen

Ben je nog op zoek naar luchtige schoenen? Zoek niet langer, want we hebben het perfecte paar voor je gevonden. Steek gewoon je voeten in een tweetal vissen! In China schijnen deze modellen zeer populair te zijn.

AliExpress vissen schoenen

Check vooral ook even de beschrijving, want de foto’s zijn hilarisch. Je kunt zelfs met je hele gezin in deze stijl rondlopen. Kinderen kunnen de schoenen ook gebruiken als speelgoed. Voor twintig euro kun je je leven compleet maken.

Een creatief kussen

Het beste kussen is de schoot van een vrouw. Althans, dat beweert de verkoper van dit merkwaardige product op AliExpress. Neem het even in je op:

AliExpress kussen vrouwAliExpress kussen vrouw

Het is precies wat je ziet. Een kussen in de vorm van de benen van een vrouw, inclusief een rokje waarvan je zelf de kleur uit kunt kiezen voor twintig euro. Gekke Chinezen…

De ultieme wekker

Het is een eeuwenoude categorie die intrigerend blijft: wekkers die je het leven zuur maken. Ben jij zo iemand die maar blijft snoozen, om vervolgens belangrijke afspraken en deadlines te missen? Voor minder dan 9.50 euro is dat voor eens en voor altijd opgelost.

Deze wekker rent volgens de productbeschrijving keihard weg als het alarm afgaat. Volgens ons heet dat gewoon rijden, gezien de twee grote wielen die toch echt duidelijk te zien zijn. Ach, we hebben geen tijd om ons aan dat soort taalkwesties te ergeren, want we moeten onze slaapkamer slopende-wekker-proof maken!

Oplaadbare Fidget Spinner-aansteker

Half AliExpress staat vol met Fidget Spinners, dus je moet als verkoper flink je best doen om op te vallen. Dat is deze fabrikant helemaal gelukt. Maak kennis met de oplaadbare Fidget Spinner-aansteker.

Fidget Spinner aanstekerFidget Spinner aansteker

Zo heb je altijd een Fidget Spinner bij je. Of een aansteker, het is maar net hoe je het bekijkt. We hoeven je niet te vertellen dat roken slecht voor je is, maar voor iets minder dan tien euro is dit een prachtgadget!

Buiktas

Ah, prachtig, dit is de echte kracht van AliExpress. Vorige week ging deze briljante zelfgemaakte buiktas helemaal viral op het internet. En ja hoor, slechts een halve week later verschijnen de eerste copycats op Ali. Inclusief realistische navel en buikharen.

Buiktas haren

Multifunctionele kunst. De eerste exemplaren kosten iets minder dan negen euro, maar de komende dagen zullen de prijzen ongetwijfeld zakken. Mosterd na de maaltijd? Misschien, maar dankzij het kortetermijngeheugen van het internet ben je tegen de tijd dat het op je mat valt weer helemaal hip.

Meer AliExpress?

Hier vind je meer AliExpress-gadgets. Check ook ons dossier met de beste kerstcadeautjes, van Lego-kunst tot verbazingwekkende gadgets. Of check de Telekoopwijzer, waar we je per categorie de beste toestellen aanraden. Bekijk ook de andere WANT Awards voor de beste smartphones, games en meer! Doe mee aan de WANT Gaming Awards en win games en goodies!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT Awards: de beste en meest bizarre AliExpress producten van 2017
Sluiten