Mark Hofman
Mark Hofman Tech 10 dec 2018
Leestijd: 11 minuten

WANT Awards: de 10 allerbeste (Netflix) series van 2018

Beste series van 2018

Het jaar 2018 is bijna aan haar einde en dat betekent dat we ons klaar kunnen maken voor het volgende jaar. Wat dat jaar ons allemaal gaat brengen weten we uiteraard nog niet, maar wat het jaar 2018 ons gebracht heeft wel. Op het gebied van entertainment kunnen we zonder enige twijfel terugkijken op een aantal prachtige stukken content. Tijd om het allerbeste van 2018 op een rij te zetten.

Op het gebied van series was 2018 prachtig. We hebben nieuwkomers gezien die onze harten wisten te veroveren, oude bekenden gezien die hun werk bleven doen en we zijn hier en daar ook wel teleurgesteld. Dat laatste laten we even achterwegen, want we kijken vandaag naar de creme de la creme van 2018. Welke series wisten die jaar te maken?

Samen met de redactie van Manners.nl hebben we een top 10 samengesteld van de series die het jaar gemaakt hebben. Uiteraard is deze lijst dus wel gepersonaliseerd naar onze wensen. Het kan zijn dat jij er anders tegenaan kijkt en dat is helemaal prima. Maar volgens ons, en Manners.nl, waren dit de allerbeste series van 2018.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT Awards: de 10 allerbeste (Netflix) series van 2018
Sluiten