Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 15 dec 2017
Leestijd: 3 minuten

WANT Awards: de slimste keukengadgets om een koning in de keuken te worden

Het is december, en daarmee dus tijd om terug te blikken. Wat waren de beste gadgets van 2017? Met de WANT Awards zetten we onze favorieten op een rijtje. Zo hebben we onlangs al de beste smartphones, outdoor gadgets en zelfs auto’s voor je geselecteerd. Dit keer zijn keukengadgets aan de beurt. Want een goede chef wordt je niet zomaar. Dit zijn onze favorieten.

De FridgeCam

De FridgeCam is een draadloze camera die in elke koelkast past. De camera is speciaal ontworpen om de voorraad in je koelkast bij te houden, zodat je minder voedsel (en geld) verspilt. De camera is uiteraard gekoppeld aan een app, waarmee je zelfs op afstand in je koelkast kunt kijken. Daarnaast maakt de koelkast onder andere recepten gebaseerd op de inhoud van je koelkast, en houdt hij bij of je producten over de datum zijn. Kortom: een top-gadget die goed van pas komt tijdens het boodschappen doen, tijdens het koken en bij het realiseren van een bewuste levensstijl. Check voor meer handige functies dit hele artikel over de camera. Prijs: 112,31 euro.

keukengadgets

GrowChef

We blijven nog even in de sustainable-hoek zitten met deze GrowChef. GrowChef is een Kickstarter project dat volgens de makers het eerste slimme plantensysteem voor binnen is, die gebruik maakt van de hydrocultuur kweekwijze. Watte? Dit betekent dat de planten niet in de aarde staan, maar in plaats daarvan in water met toegevoegde voedingsstoffen worden gekweekt. Hiermee kun je je eigen moestuintje aanleggen en er van verzekerd zijn dat de groenten die je eet niet zijn bespoten met allerlei pesticiden. Een hele toffe en innovatieve manier om zelfvoorzienend te leven, ook als je midden in de stad woont. Prijs: 105,50 euro.

keukengadgets

Tefal Actifry Smart XL

Dan gaan we over naar een gadget waar je iets minder gezond eten mee maakt, maar wel erg lekker: de Tefal Actifry Smart XL. Tefal is niet vies van slimme apparaten, en heeft een friteuse op de markt gebracht die op Bluetooth werkt. De airfryer is gekoppeld aan een app die 200 recepten bevat. De Actifry is op afstand aan te sturen via de app. Dit is dé friteuse van dit moment voor de echte patatliefhebber. Prijs: 269 euro.

keukengadgets

Ember Ceramic slimme mok

Deze topper in het lijstje van slimme keukengadgets is er een voor in de keuken én daar buiten: de Ember Ceramic slimme mok van Ammunition. De mok is te verbinden met Bluetooth op je smartphone. Op een app kun je vervolgens de perfecte temperatuur instellen voor je drankje, waarna de mok die tot acht uur lang (!) op de gewenste temperatuur houdt. Prijs: 67,50 euro.

keukengadgets

De slimme speaker

Als laatste in dit rijtje van slimme keukengadgets staat de slimme speaker. Welke slimme speaker? Nou wat dacht je van de HomePod van Apple, of de Google Home? Het hebben van een slimme speaker in de keuken is ideaal om wanneer je vieze handen hebt en recepten wilt opzoeken, voor het afspelen van wat leuke tunes tijdens het koken, of wanneer je je moeder wilt bellen over dat lekkere recept van haar lasagna.

keukengadgets

Slimme keukengadgets, beste games, outdoorgadgets en meer..

Check ook ons dossier met de beste kerstcadeautjes, van Lego-kunst tot verbazingwekkende gadgets. Of check de Telekoopwijzer, waar we je per categorie de beste toestellen aanraden. Bekijk ook de andere WANT Awards voor de beste smartphones, games en meer! Doe mee aan de WANT Gaming Awards en win games en goodies!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT Awards: de slimste keukengadgets om een koning in de keuken te worden
Sluiten