Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 27 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

WANT Awards: de beste Netflix Originals series van 2017

2017 was een lekker jaar voor de innovatie (ja we gaan even nostalgisch doen). Dat betekende niet veel goeds voor de analoge tv, maar een streamingservice als Netflix plukte zeker wel de vruchten van ons veranderende kijkgedrag. In 2017 bracht de service dan ook een aantal mooie eigen producties onder de noemer ‘Netflix Originals’ uit. In de WANT Awards zetten we de beste op een rijtje.

Stranger Things 2

Ondanks dat dit lijstje in volledig willekeurige volgorde is gemaakt, is de positie van deze serie in dit lijstje alles behalve willekeurig. Volg je het nog? De razend populaire serie Stranger Things is sinds 27 oktober te bekijken op de streamingservice. De meesten van ons hadden het nieuwe seizoen in het eerste weekend al helemaal gezien. Heb je de Amerikaanse science-fiction topper nog niet gezien? Ga dat dan eens even heel snel doen.

Netflix Originals

Narcos seizoen 3

Het voelt wellicht al veel langer geleden, maar het super spannende seizoen 3 van Narcos kwam dit jaar ook uit op Netflix. Het dramatische verhaal over geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia kluisterden ons weer uren lang aan onze beeldschermen.

Netflix Originals

The Defenders

In de miniserie van Marvel, The Defenders, werden een aantal van onze favoriete superhelden samengevoegd. De samenwerking tussen Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage en Daredevil beviel niet iedereen even goed. Het is daarom ook nog maar de vraag of er een vervolgseizoen gaat komen. Wij hebben er in ieder geval van genoten.

Netflix Originals

Castlevania

Deze Netflix Original is gebaseerd op de klassieke videogames, en heeft wat weg van Japanse anime. In de serie probeert een vampierjager een belegerde stad te redden van bovennatuurlijke beesten, die door Dracula zelf worden geleid. Een hele toffe serie en zeker het kijken waard, mocht je dat nog niet hebben gedaan.

Netflix Originals

Black Mirror

Black Mirror kan ook zeker niet ontbreken in het lijstje met fijne Netflix Originals. Deze serie wakkert bij sommigen van ons een angst aan voor de toekomst van technologie, en anderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Seizoen 4 is vanaf 29 december te bekijken.

Netflix originals

Naast de beste Netflix Originals nog meer aanraders

Bekijk ook de andere WANT Awards, met de beste smartphones, elektrische auto’s, de beste games van 2017 en nog veel meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT Awards: de beste Netflix Originals series van 2017
Sluiten