WANT to Have: de vijf beste barbecues voor deze zomer

De zomer staat weer voor de deur! En dat betekent: tijd om de barbecue weer eens aan te steken. Om je hierbij een handje te helpen hebben wij de vijf beste voor je op een rij gezet. Enjoy grilling.

Voor als je het nog niet wist: barbecues zijn er in alle soorten en maten. Jouw keuze hangt dan ook af van jouw barbecue-plannen. Een kleine barbecue is bijvoorbeeld niet echt handig als je twintig man op bezoek krijgt. Hier hebben wij dan ook onderscheid in gemaakt.

Grandhall Premium Built-In: voor op de veranda

Barbecue jij vaak thuis en beschik je over een mooie tuin? Dan is de Grandhall Premium Built-In geschikt voor jou. De barbecue kan namelijk op de veranda of onder een overkapping worden geplaatst.

De barbecue heeft drie branders, een warmtehouder en er kan voor 12 mensen tegelijk worden gebarbecued. Heb je achteraf geen zin in het schoonmaken van de barbecue? De Grandhall Premium Built-In beschikt over een uitneembare vetopvanger, die je eenvoudig kunt schoonmaken. Is dit exemplaar wat voor jou? De barbecue is hier voor 325 euro te koop.

Barbecook Edson: de barbecues voor échte mannen

Wil jij graag extra grote stukken vlees grillen? Daar helpt de Barbecook Edson je mee. De barbecue heeft het uiterlijk van een olievat en is dus echt een exemplaar waar mensen graag omheen staan. De barbecue beschikt over een XL-grillrooster waarop je grote stukken vlees kunt grillen. Het motto: go big or go home. Is al het vlees op? Dan kun je met de afdekkap een bartafel van Barbecook Edson maken. Vind je de Barbecook Edson écht wat voor jou (of je vrienden)? Hier is ‘ie voor 172,65 euro te koop.

Weber Go-Anywhere Houtskool: compacte barbecue

Deze kleine barbecue op vier poten kun je overal mee naartoe nemen. De barbecue is compact, licht en heeft een handvat om ‘m mee te vervoeren. Ben je bij vrienden of zit je op het strand? De barbecue kan altijd mee.

De vier poten zijn stabiel en ook nog eens inklapbaar. Omvallen gebeurt dus niet snel. De Weber Go-Anywhere heeft een ruime grillplaat waarop meerdere stukken vlees passen. Vind jij deze barbecue een WANT, check ‘m hier. Hij kost 99,99 euro.

Barbecues

Boretti Carbone: een klassieke kolenbarbecue

De Boretti Carbone is de ideale buitenkeuken waarmee je genoeg werkruimte hebt. De klassieker heeft een zwenkhendel (zo’n draaier) waarmee je de bak met houtskool omhoog of omlaag draait. Daarmee bepaal je dus de warmte. Super veilig, want hierdoor verbranden je handen niet. De klassieke barbecue beschikt over wieltjes en een inklapbaar werkblad. Verplaatsen kan dus prima. Koop de Boretti Carbone hier voor 285 euro.

Barbecues

Mybalconia balkonbarbecue: ideale barbecue voor op het balkon

Beschik je over een balkon? Dan is dit jouw barbecue! De Mybalconia barbecue heeft namelijk het formaat van een bloembak en hang je op als een bloembak. De barbecue bevestig je aan de reling van je balkon. Doordat-ie niet op de grond staat heb je ook nog eens ruimte om op het balkon te zitten. De balkonbarbecue kan hier voor 49,95 euro gekocht worden.

Barbecues

Top lijstje met barbecues, right?! Toch niet bevredigd? Bekijk dan deze barbecuekruiwagen. Of heb jij nog wat barbecue-gear nodig? Check deze gear die je grill skills naar een hoger niveau tillen.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste barbecues voor deze zomer
Sluiten