WANT to Have: vijf handige gadgets die niet in je camper mogen ontbreken

In Nederland lijkt het steeds warmer te worden, zelfs onze winters zijn al niet echt koud meer. Daardoor is het niet vreemd als je op ieder moment nadenkt over het volgende tripje dat je er op uit trekt met je camper. Campers zijn geweldig om mee rond te trekken. Niet alleen je reis is compleet te customizen, maar de binnenkant van je reistruck ook. Wil je compleet voorbereid de weg op gaan? Dan hebben wij hier vijf must-have gadgets voor een avontuurlijke vakantie met de camper voor je op een rijtje gezet.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Wasjes doen in de camper met Laundreez

In huis ben je van alle gemakken voorzien, maar wanneer je er met je bus op uit bent dan ben je net wat beperkter. Door de hete zon of je lange hikes wordt je kleding snel smerig, en die wil je wel kunnen wassen.

WANT bergen kleding meenemen is ook geen optie. De ‘wasmachine’ van Laundreez past gewoon in je backpack. Stop je kleding in deze waterproof-tas, sluit hem af met de dop, en schud de zak heen en weer om je kleding te wassen. Hiernaast functioneert deze gadget ook als een dry bag. Prijs: 29 euro. We hebben trouwens geen idee waarom op de foto iemand deze zak in huis gebruikt..

camper

Anker 15W PowerPort zonnepanelen

Wanneer je op outdoorvakantie gaat heb je wellicht niet overal toegang tot elektriciteit. Het is daarom handig om gebruik te maken van de natuur om je camera mee op te laden en andere devices van stroom te voorzien. Gebaseerd op een combinaties van de specificaties van dit zonnepaneel, komt de 15W PowerPort van Anker hoog uit de bus. Hij is voorzien van sterke zonnepanelen, twee USB-poorten, en hij weegt slechts een halve kilo. Op je camper zelf heb je waarschijnlijk wat grotere zonnepanelen bevestigd, maar wanneer je een hike gaat doen van een paar dagen, of net wat extra power nodig hebt, is dit product ideaal. Prijs: 90,99 euro.

camper

Sparkr

Als je op avontuurlijke reis gaat is het aan te raden een zaklamp mee te nemen. Daarnaast is het handig om iets te hebben waar je vuur mee kunt maken, zodat je wel kunt koken ook als je geen ingebouwd keukentje hebt. Deze handige tool die op Kickstarter staat, is zowel een zaklamp als een tool om vuur mee te maken. Dat is ideaal, want je wilt niet dat je lucifers of aansteker op is wanneer je in de bush bush bent, én je wilt niet te veel spullen meenemen. Dus 2-in-1 is altijd winnen! De Kickstarter-campagne loopt als een tiet, dus je kunt Sparkr bestellen voor 48 euro.

Helio Pressure Shower

De Helio Pressure Shower is een handige douche voor onderweg. Hij bestaat uit een resevoir voor het water, een drukpomp, slang en een douchekop waarmee je op iedere willekeurige plek onder de douche kunt springen. Het resevoir is groot genoeg om ongeveer zes minuten onafgebroken te kunnen douchen. Je kunt de druk van de douche zelf bepalen, en door het formaat is hij gemakkelijk mee te nemen. Prijs:

camper

Nemo Douche Helio Clover Mat

Als je hebt gedoucht op een zanderige of bosachtige ondergrond, dan neem je direct allemaal viezigheid mee de camper in. Dat wil je niet. Ook wil je liever niet je handoeken besmeuren met alles wat onder je voeten kleeft. Deze siliconen mat is de perfecte oplossing voor dit probleem. De mat is opvouwbaar door het ingenieuze klaver-patroon en daardoor gemakkelijk op te bergen. Prijs: 19,95 euro.

camper

Heb je nog geen vervoersmiddel als excuus om deze toffe gadgets aan te schaffen? Dan heb je bij deze wel een excuus.

Reageer op artikel:
WANT to Have: vijf handige gadgets die niet in je camper mogen ontbreken
Sluiten