Daniel Koster
Daniel Koster Tech 30 dec 2017

WANT breinbrekers: kun jij deze lastige vraagstukken allemaal oplossen?

Soms gaat er niets boven een puzzel. We hebben het dan niet over een puzzel met puzzelstukjes, al kan dat ook heerlijk zijn af en toe, maar een heerlijke breinbreker. Op WANT vind je er daar wel meer van. Los jij deze drie breinbrekers allemaal op?

Kun jij deze uitdagende rekensom oplossen? Het internet snapt deze breinbrekers niet

Rekenen, het blijft lastig. Moet je nou eerst vermenigvuldigen, of was het toch eerst aftrekken en delen? Die kennis wordt nu wederom getest. De onderstaande rekensom kent namelijk delen door, optellen én aftrekken. Dus, wat is het antwoord? Kom je er niet uit? Dan vind je het antwoord hier.

Breinbrekers

Iets minder een breinbreker, maar nog steeds even uitdagend

Oké, dit is niet zozeer een breinbreker, toch is-ie leuk. De onderstaande video laat je namelijk testen hoe het staat met je zicht. De video kent namelijk allemaal bollen, waarvan een deel telkens anders kleurt om een letter te vormen. Kun jij telkens zien welke letter dat is? Het is lastiger dan je denkt!

Kom jij hier snel uit?

Wij houden van dit soort breinbrekers. Hiervoor heb je namelijk geen verstand van de rekenregels nodig, maar moet je gewoonweg goed kunnen puzzelen. Wij kwamen er vrij snel achter moeten we zeggen, dus heel uitdagend is-ie misschien niet. Of toch wel? De oplossing geven we je niet, anders zie je die direct als je naar beneden scrolt. Via Facebook kun je het antwoord vragen als je er echt niet uitkomt. Succes!

Breinbrekers

Wil je wat inspiratie doen van andere slimme koppen? Check dan vooral deze pagina even met allemaal artikelen over Elon Musk, of deze pagina met onze artikelen over Mark Zuckerberg. Wellicht is hun intelligentie zo aanstekelijk dat het oplossen van de breinbrekers de volgende keer gemakkelijker zal gaan. Spoiler: zo werkt dat dus niet ;-).

Reageer op artikel:
WANT breinbrekers: kun jij deze lastige vraagstukken allemaal oplossen?
Sluiten