WANT Christmas: de tofste gadgets voor je outdoor-activiteiten

Met de feestdagen in zicht is het tijd om jouw cadeauwensen door te geven. En met WANT Christmas helpen wij jou een handje. Vandaag de tofste outdoor gadgets! Van goede kleding tot handige gadgets, check alle kerstcadeaus hieronder!

Kerstcadeau voor de outdoor-liefhebber: vette tassen van Patagonia

Het is van belang dat je met een stevige tas de wildernis intrekt die waterdicht is. Voor dit doeleinde is de 25 liter Black Hole een ideaal middel (links op de onderstaande foto). De tas is in vier kleuren te verkrijgen, biedt genoeg ruimte voor je essentials, is waterdicht en belooft de kwaliteit waar Patagonia om bekend staat te leveren.

Is de ideale tas er voor jou eentje die je mee de wildernis in kunt nemen maar ook een prachtige, handige tas is voor alledaags gebruik? Dan is Arbor Pack een ideale optie. Genoeg ruimte voor al je spullen, maar iets modieuzer dan de Black Hole. De Black Hole kost honderd euro en de Arbor Pack 65 euro. En o ja, ga je erop uit? Check dan deze handige tips voor hoe je je backpack moet inpakken!

Je smartphonescherm is veilig met de Rhino Shield

Het is wel zo fijn dat je smartphonescherm niet bij het minste of geringste kapot gaat. Wanneer jij de omgeving aan het verkennen bent wil je echter nog wel eens tegen iets aanlopen. Of je smartphone laten vallen. Met de Rhino Shield ben jij ervan verzekerd dat je dan niet met een gebroken scherm komt te zitten.

De dunne protector kent namelijk zes lagen die je scherm de ultieme bescherming bieden. Je kunt ‘m hier bestellen. Aangezien er verschillende prijzen voor alle verschillende smartphones zijn (die niet hoger zijn dan een eurootje of veertig) moet je zelf even checken wat de prijs voor jouw smartphone is.

kerstcadeaus

De Catalyst Case beschermt je smartwatch

Dat je eropuit gaat betekent niet dat je al je technologische snufjes thuis laat. Het is juist tof om foto’s met je smartphone te maken en je activiteiten bij te houden met je smartwatch. Zorg ervoor dat je smartwatch niet sneuvelt tijdens je expeditie met de Catalyst Case. Deze maakt je slimme horloge honderd procent waterdicht en zorgt ervoor dat-ie een flinke stoot kan verdragen! Je kunt ‘m hier voor 56 euro exclusief een goede vijf euro aan verzendkosten in drie verschillende kleuren in de wacht slepen!

apple watch

Niet van de regen in de drup met de Eco Shell Jacket

Het is een feit dat je het niet altijd droog houdt wanneer je de bushbush ingaat. Zorg er dan ook voor dat regen niet je grootste vijand wordt en je uitje verpest. Dit kun je bewerkstelligen met een goede regenjas. En als die er dan ook nog eens goed uitziet is dat al helemaal mooi meegenomen. De Eco Shell Jacket van Fjällräven is dan ook de ideale metgezel. Je kunt de waterdichte jas via de store voor 499,95 euro aanschaffen.

Met de Selk’bag kun je altijd en overal een dutje doen

Je gaat vaak niet enkel een dagje weg, maar een weekend, week of nog langer. Voor dat doeleinde heb je natuurlijk een slaapzak nodig. De Selk’bag is in wezen een slaappak, een slaapzak die je kunt aantrekken. Zo kun je een dutje doen in de wildernis zonder het koud te krijgen. En zit-ie ook nog eens super comfy! Je kunt de Selk’bag voor 149,99 euro op de kop tikken (exclusief vijf euro verzendkosten).

gadgets

Slapen in de hangende tent van Tentsile

Naast een slaapzak heb je in de outdoor ook een tent nodig. Tentsile maakt toffe tenten, zoals de Connect Tree Tent. In deze tent slaap je hangend tussen bomen in van de grond af. Zo wordt je heerlijk in slaap gewiegd én hang je ver van de koude, natte, met-insecten-gevulde grond vandaan. Je kunt de tent, waar je met zijn tweeën in kunt overnachten, hier voor 310 euro aanschaffen.

De kleine Survco Credit Card AX vervult 21 functies

Iets wat net zo groot (of beter gezegd klein) is als je creditcard maar 21 functies kan vervullen. Je zou bijna denken dat het onmogelijk is. De Survco bewijst het tegendeel. Zo is het handige kaartje een speer, mes, zaag en veel meer in één! En dat alles voor zo’n 30 euro.

Sonnet: in de outdoor altijd bereik

In de wildste wildernis is het belangrijk om bereik mobiel te hebben. Wij snappen dat je juist even niet met de digitale wereld in contact wil staan, maar wat als er iets ergs gebeurd? Dan wil je toch om hulp vragen. Het is dus niet alleen handig, omdat je via het internet informatie kunt opzoeken over je trip. De Sonnett verandert je smartphone in een geavanceerde walkie-talkie. Een set van twee Sonnets is hier te koop.

FYF Socks

De Free Your Feet-sokken (FYF) zorgen ervoor dat je op iedere ondergrond lopen. En voeten worden niet beschadigd. Je hoeft geen (uber lichte) schoen meer aan tijdens een wandeling door de mooie natuur nu deze onverwoestbare sokken er zijn. De sok is gemaakt van Dyneema Fiber, een materiaal dat 15 keer sterker is dan staal. Ja, echt! Hier lees je er meer over en voor 80 euro liggen ze onder de kerstboom.

outdoorgadget

Nog meer kerstcadeaus?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar zit hier niet iets tussen voor jou? Check dan onze speciale pagina voor nog meer kerstcadeaus.

Reageer op artikel:
WANT Christmas: de tofste gadgets voor je outdoor-activiteiten
Sluiten