WANT Christmas: de tofste kerstcadeaus voor de wintersporter

De decembermaand staat niet alleen voor kerst. De maand staat ook garant voor kouder weer en met een beetje geluk sneeuw. Ieder jaar hopen we dan ook op een witte kerst. En hoe kun je dat beter vieren met kerstcadeaus voor de wintersporter.

Met dit kerstcadeau heb je nooit meer koude voeten

Velen hebben er last van; koude voeten tijdens het skiën of snowboarden. Dat is met dit kerstcadeau verleden tijd. De voetenwarmers van Hotronic kun je in je skischoenen aanbrengen en je zult van warmere voeten genieten. Het chille is dat ze ook in ander schoeisel uit de voeten kunnen. De verwarmde voetzolen zijn hier voor 179 euro te koop.

kerstcadeaus

De Douchebag; een handige oprolbare tas voor al je skispullen

Bij de Douchebagis aan alles gedacht. Je kunt al je ski- of snowboardspullen in de tas kwijt. Daarnaast kun je andere tassen van hetzelfde merk aan de tas bevestigen als je meer opbergruimte nodig hebt. En doordat de tas handige wielen kent hoef je je niet een ongeluk te sjouwen. Een laatste voordeel aan de tas is dat-ie binnen een handomdraai is opgerold. Zo kun je ‘m gemakkelijk opbergen tijdens of na de wintersport! Je kunt de Douchebag hier voor 219 euro exclusief tien euro aan verzendkosten.

Google: Dragon X2 Hone Emerald met Lumalens-technologie

Afgelopen wintersport kozen wij voor Kitzbühel-Kirchberg om gadgets en apps voor de wintersport te testen. Een absolute topper van een skibril is de Dragon X2 Hone Emerald met Lumalens-technologie. Je zicht is perfect en doordat je meerdere lenzen kunt gebruiken stel je ‘m perfect af op de weersomstandigheden. Voor 219 euro koop je ‘m hier. Een duur kerstcadeau, maar je maakt er de gemiddelde wintersporter meer dan blij mee.

Een koud gezicht is verleden tijd met de Beardski

Het kan flink koud zijn op de berg. Waar sommigen een goede baard hebben om het gezicht warm te houden beschikt niet iedereen over deze luxe. Met de Beardski ben je voor eens en altijd beschermd tegen de kou. Je schaft er eentje aan vanaf 32 euro. Daar komen nog wel negen euro aan verzendkosten overheen.

Snowboardhelm waarmee je ook muziek kunt luisteren

POC maakt prachtige helmen die goed zitten en je bovenal beschermen tijdens een val. Neem bijvoorbeeld de zwarte Receptor Bug Uranium helm. Die kost hier 139 euro. Wanneer je ‘m echter uitbreidt met de POC Communication Neckroll (die 119 euro kost) kun je overal en altijd van je favoriete muziek genieten. Zo krijgt je afdaling een extra dimensie mee! Top kerstcadeau, right?!

gadget

Cl!ck Carabiner is een onmisbare ski- of snowboard tool

Een handige tool om je ski’s of board mee vast te maken is iets dat velen missen. De Cl!ck Carabiner helpt je hierbij een handje. Het handige apparaat is in twee uitvoeringen te koop (ski en snowboard uitvoering) zodat je altijd het middel bij je hebt om je bindingen vast te zetten. Daarnaast kent de Carabiner ook nog andere leuk toevoegingen, zoals een flessenopener. En door het slimme ontwerp van het apparaat kun je ‘m gewoon met je handschoenen nog aan gebruiken! Je kunt ‘m hier voor een kleine 23 euro exclusief negen euro aan verzendkosten op de kop tikken!

Nooit meer dorst met een Camelbak

Het blijft ons verrassen dat velen geen Camelbak hebben. De Camelbak is een klein waterreservoir dat je op je rug draagt. De ‘tas’ kan minimaal zo’n 3 liter aan water opslaan. Door middel van een slangetje kun je zo tijdens het skiën of wanneer je in de lift zit even wat slokjes nemen. En voor diegene die van après-skiën houdt is het ook een leuke manier om shotjes wodka te nemen! Je kunt dit kerstcadeau voor 54,95 euro hier bestellen.

Cambelbak-WANT

Wintersport jas, skibril en muts in één

Wanneer wij de berg opgaan hebben we een flinke hoeveelheid aan spullen bij ons. Deze wintersport jas maakt hier korte metten mee. Dit aangezien de jas ook een ingebouwde skibril en handige capuchon kent. Zo sla je met deze jas drie vliegen in één klap! Je kunt verschillende edities via de website bestellen vanaf 269 euro.

Cases die je smartphone optimaal beschermen

Velen nemen hun smartphone mee tijdens afdalingen op de piste. Zo kun je gave beelden kieken en anderen bellen als je ze verloren bent. Wij raden daarom een hoes aan om je smartphone te beschermen. De hoezen van Lifeproof zijn waterdicht en bieden optimale bescherming tegen val- en stootschade. De prijzen variëren en zijn op de website te vinden.

Nog meer kerstcadeaus

We hopen dat je iets hebt kunnen vinden voor de winterporter. Ben je nog op zoek naar andere kerstcadeaus? Check dan onze speciale pagina voor de leukste kerstcadeaus.

Reageer op artikel:
WANT Christmas: de tofste kerstcadeaus voor de wintersporter
Sluiten