Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 14 dec 2017
Leestijd: 3 minuten

WANT Christmas: prachtige kerstcadeaus voor je interieur

Het blijft lastig om goede kerstcadeaus uit te zoeken. Een toevoeging aan het interieur doet het echter altijd goed! Dit kan alleen op zoveel manieren worden ingevuld dat wij hebben besloten om je hierbij een handje te helpen. In de vorm van onze WANT Christmas wish list die je kunt gebruiken voor de nodige inspiratie!

Een top kerstcadeau voor je interieur: de robotische Lampster

Met een briljante lamp maak je iedereen blij. Wij kunnen het ons in ieder geval niet voorstellen dat deze Lampster bij iemand niet in de smaak valt. De lamp is van oude motoronderdelen gemaakt, gaat aan als je erop tikt, is te personaliseren en meer! Hier vanaf 208 euro te koop!

interieur

Een plank die je elektronische apparaten oplaadt

Wanneer wij thuis komen leggen we onze elektronische spullen altijd op dezelfde plank neer. Hier ligt bijvoorbeeld altijd een kabel om meteen in onze smartphone te steken. Deze plank maar hier korte metten mee. De Stage laadt jouw apparaten namelijk draadloos voor je op. En dat doet-ie ook nog eens terwijl-ie er strak uitziet. Voor 695 euro bestel je ‘m hier. Prijzig, maar dan heb je wel wat.

Je muren ‘veranderen’ met dit behang

Wil jij of ken je iemand die wat spannenders van zijn (saaie) wand wil maken? Met dit behang creëer je binnen een handomdraai een bakstenen muur. Daar betaal je dertig euro per vierkante meter voor!

Favoriet van de redactie; een pegboard

Wij zijn fan van pegboards en gaan er binnenkort eentje zelf timmeren voor op de redactie aan de hand van dit DIY-stappenplan van Roomed. Echter kun je, als je er niet zelf eentje kunt of wilt maken, pegboards ook aanschaffen. Zo heb je het Bang Bang Pegboard, welke je hier voor minimaal 180 euro kunt bestellen (exclusief een goede zestig euro aan verzendkosten).

interieur

Stijlvolle beveiliging voor in huis

Je kunt je huis met een gerust hart achterlaten door er een beveiligingscamera te installeren. Deze zijn echter wel opvallend en niet echt mooi. De Ulo is dat wel, aangezien dit een beveiligingscamera in de vorm van een gaaf uiltje is. De Ulo is voor een prijs van 149 euro (plus twintig euro aan verzendkosten) hier te bestellen.

Meubel waar je jezelf en je katten mee blij maakt

Katten zijn tof, maar kunnen ook een negatieve invloed hebben op je interieur. Vooral als katten het toilet niet weten te vinden. Met deze slimme kattenbak zul je dit probleem niet meer hebben. Je zet ‘m naast het toilet en sluit ‘m aan op het riool. De slimme kattenbak doet de rest. Er wordt automatisch schoongemaakt en hoef je geen vieze korrels meer te scheppen. Win-win. De Catolet is voor 145 euro hier te koop.

Je fiets binnen stallen

Je fiets binnen stallen kent een aantal voordelen. Zo kan-ie niet worden gestolen en is het een fraaie manier om je interieur op te leuken. Wel een beetje hipster, maar ach, daar moet je niets om geven. Vooral als je dit doet aan de hand van de Saris. Dit is een minimalistisch fietsenmeubel waar je twee fietsen aan kunt ophangen! Vind jij het wat? Dan kun je ‘m voor 240 euro in huis halen! Je vindt hier nog elf andere fietsenmeubels.

Ga je voor deze incomplete tafelset voor onder de boom?

De Floyd Utility Set bevat vier tafelpoten, twee spanbanden en vier rubberen ‘voeten’ voor onder de tafelpoten. Echter bevat-ie geen tafelblad. Hierdoor wordt je dus uitgedaagd om er zelf een blad bij te zoeken en zo de tafel eigen te maken. Tof toch? Voor 250 euro is-ie hier aan te schaffen.

Slim nachtkastje

Een nachtkastje waarmee je 3 apparaten draadloos kunt opladen, over een Bluetooth speaker beschikt en ‘m tot dienblad voor je ontbijt kunt transformeren. Dat willen wij toch allemaal? Juist ja, wij hebben het over de Smartable. Voor zo’n 449 euro ligt ‘ie onder de boom. Hier te koop.

Smartables

Kerstcadeaus voor iedereen

Je wil natuurlijk niet alleen maar gadgets voor je interieur als kerstcadeau. Daarom hebben wij een speciaal dossier vol inspiratie voor de leukste kerstcadeaus. Van gadgets onder de 20 euro tot aan de leukste kerstcadeaus voor de muziekliefhebbers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT Christmas: prachtige kerstcadeaus voor je interieur
Sluiten