WANT Christmas: ideale kerstcadeaus onder de 20 euro

Dat december een dure maand is hoeven wij je niet te vertellen (maar doen het toch). Sinterklaas, een nieuwe outfit voor een kerstborrel of -diner en dan komen de kerstcadeaus er nog aan. Daarom staan er in deze lijst alleen maar kerstcadeaus onder de 20 euro. Dus ho ho ho maar met het plunderen van je rekening.

Kerscandeaus onder de 20 euro: hier krijg je warme voeten van

Weet je echt niet wat je voor iemand moet kopen? Dan zijn sokken een veilige keuze. Deze sokken van DOIY zien eruit als eten en houden je voeten heerlijk warm. Een betere combinatie is er niet. Inpakken en wegwezen voor tien euro.

Whiskyfles

Whisky is altijd een goed idee. Hoewel veel whiskyproducenten hun best doen om de flessen zo mooi mogelijk te maken, lukt dat niet altijd. Deze Bormioli Rocco Selecta-karaf van Italiaans glas slaat de spijker op zijn kop. Deze fles is zo classy dat zelfs limonade de shining star van de avond wordt. Voor tien euro te bestellen op Amazon. Meer kerstcadeaus voor de whisky-liefhebber vind je hier.

Perfect voor de derde kerstdag

Geen poespas bij de Craft Beer Pretzel Mix. De naam van het product is genoeg om te weten wat het is. De ontvanger van dit tasty kerstcadeau kan zijn eigen pretzels maken door bier toe te voegen. C’est tout! Donker bier zorgt voor een hartige smaak en zachter bier voor zoeter. Tip: geef er nog wat extra biertjes bij, staat wel zo gezellig en kan ook door de prijs van maar 8 euro.

Ps. op deze manier kun je dit pakket alsnog laten verschepen naar Nederland.

Frankie Vino

Voor de wijnliefhebber is er Frankie’s wijnset. Ziet er niet alleen kek uit, maar is ook multi-inzetbaar. De hoed is een stopper en de das zorgt ervoor dat je aan het einde van de avond niet met een wijnkring op tafel achterblijft. Voor 10 euro ligt Frank bij je onder de boom. Functioneel en een koopje, wat wil een mens nog meer?

Hoover voetbal

Deze Airpowered Soccer Disc is perfect voor de sportieveling. De disc zweeft boven de grond en door de rubberen behuizing stuitert-ie ook lekker tegen muren. Een airhockey-tafel alleen dan voor je voeten. Nice! Voor 13 euro maakt de Kerstman met dit kerstcadeau weer iemand blij.

Kerstcadeaus voor het nieuwe jaar

Ten eerste: pas op aan wie je deze box geeft. Hoewel we dit zelf een top-cadeau vinden, kunnen we ons voorstellen dat sommige mensen dit niet kunnen waarderen. In deze doos vind je dertig oefeningen die ervoor zorgen dat je in dertig dagen strakker bent dan Scandinavisch design. Voor 13 euro ligt deze doos in je sportsok.

Voor de awkward turtle

Een Gespreksstarter box. We vinden het nu al om te gieren. In deze box vind je 110 vragen op het gebied van liefde, een meidenavond, party en origineel. Wat we bij de categorie ‘origineel’ moeten bedenken weten we alleen niet. Dit kerstcadeau is gewoonweg perfect voor een gezelschap dat elkaar niet veel te vertellen heeft. Of juist altijd over van alles en nog wat praat, maar eigenlijk toch bar weinig van elkaar weet. Tot nu dan! Voor 20 euro heb je ‘m thuis.

Orde op zaken stellen

Portemonnees zitten vaak vol met voorwerpen als pasjes en bonnetjes. Wel zo fijn als je daar een geordende boel van kunt maken. Met deze portemonnee kan dat. Het vakje voor bonnetjes en briefgeld is namelijk verviervoudigd. De prijs voor zoveel functionaliteit? 13,50 euro! Koopje.

Kerstcadeaus onder de 20 euro

Niet gevonden wat je zocht? No worries. Hier vind je meer leuke kerstcadeaus.

Reageer op artikel:
WANT Christmas: ideale kerstcadeaus onder de 20 euro
Sluiten