WANT Christmas: 10 Star Wars-gadgets voor elke fan

Met de feestdagen in het verschiet hebben wij de dagelijkse rubriek WANT Christmas in het leven geroepen. Hiermee helpen wij jou om het perfecte kerstcadeau te vinden. Als je (nog) niet weet wat je voor een ander moet kopen, hopen wij dat voor je op te helderen. Dit zijn de tofste Star Wars-producten, die elke Star Wars-fan wel wilt hebben.

De perfecte ‘lelijke Star Wars-kersttrui’

Het is voor velen traditie om de meest vreselijke kersttrui uit de kast te halen als het einde van december nadert. Als je dit toch op een modebewuste manier wilt doen, moet je deze Star Wars kersttruien eens checken. Met een prijskaart van zo’n 40 euro zijn ze hier te bestellen.

star wars

Wauw! Death Star-ijsblokjes!

IJsblokjes zijn verfrissend in een drankje, maar waarom nemen we nog genoegen met ijsblokjes zoals we ze kennen? Het is namelijk met deze mal mogelijk om ijsblokjes te produceren in de vorm van de Death Star! Voor een accepteerbare prijs van slechts 2 euro op AliExpress ben je eigenaar van twee mallen. Koop ze hier.

LEGO Star Wars Millennium Falcon

Dat Star Wars en LEGO een goede match zijn is al jaren duidelijk. Het volledige Star Wars Imperium is misschien wel van LEGO te maken. Zo ook de Millennium Falcon, het populaire ruimteschip van de ‘Rebels’. Het LEGO Millennium Falcon-model is niet compleet zonder Han Solo, Chewbacca en andere bekende figuren uit Star Wars: The Force Awakens. Voor 125 euro hier te koop.

Star Wars R2-D2 Droid – Sphero

R2-D2 is dankzij Sphero tot leven gebracht. Net zoals droid BB-8 verbind je ‘m met je smartphone en kun je de robot besturen. R2-D2 is echter slim genoeg om ook zelf op onderzoek te gaan en laat ‘ie zo nu en dan tevreden bliepjes horen. Holografische simulaties zijn ook weer van de partij. Hier voor 149,99 euro te koop.

kerstcadeau

Deze Star Wars-sleutel is de sleutel naar je hart

Waarom zouden we gebruik maken van ‘normale’ sleutels terwijl deze ook zijn te vervangen door een lightsaber. En dan niet zomaar lightsabers, maar echte sleutels in de vorm en met het uiterlijk van de bekende laserzwaarden uit de films. Check deze site om ze voor ruim tien euro te bestellen (exclusief vijf euro verzendkosten).

Risk krijgt een nieuwe betekenis

Star Wars-fans kunnen ook hun hart ophalen met het bekende spel Risk. Vrijwel alle bekende plekken en personages uit de films zijn ook onderdeel van het spel. Haal deze toffe editie van het welbekende gezelschapsspel hier in huis voor 17 euro en speel gezellig een spannend potje Risk, maar dan in een nieuwe stijl.

star wars

Met de Lightsaber-eetstokjes eet je als een ware Jedi

Waar wij in de meeste gevallen bestek gebruiken eten de Aziaten al generaties lang met eetstokjes. Na het zien van deze stokjes weten we echter zeker dat ook jij overtuigd bent van het eten met stokjes. Bestel deze laserzwaard-eetstokjes voor zo’n 14 euro (exclusief negen euro aan verzendkosten) op deze site.

star wars

Stormtrooper of Darth Vader opladers voor in de auto

Auto-opladers zien er vaak saai uit en kunnen naar onze mening wel een creatieve draai gebruiken. Deze opladers in de vorm van een Stormtrooper of Darth Vader geven dit saaie imago zeker een boost. Voor slechts 15 euro kun je de Star Wars-opladers hier als kerstcadeau kopen.

Met dit zonnescherm houdt Star Wars alle zon voor je buiten

Als je in de zomer de auto instapt is de broeierige hitte niet te houden. Een zonnescherm is een goede optie om deze hitte buiten te houden zodat de temperatuur in je auto nog een beetje is uit te houden. Dit Star Wars-zonnescherm is echter de perfecte uitkomst als je geen genoegen neemt met een simpel zonnescherm. Voor ongeveer 14,99 euro heb je ‘m zelf al achter de ruit hangen.

star wars

Last but not least; BB-8 Droid

Dit is dé gadget waarmee je een gouden indruk maakt op alle Star Wars-fans, maar ook op de niet-Star Wars-fans. Deze BB-8 droid is namelijk bestuurbaar en heeft allerlei vette functies. De prijs en meer informatie over deze digitale vriend vind je hier.

star wars

Kerstcadeaus voor iedereen

Je wil natuurlijk niet alleen maar gadgets voor je interieur als kerstcadeau. Daarom hebben wij een speciaal dossier vol inspiratie voor de leukste kerstcadeaus. Van gadgets onder de 20 euro tot aan de leukste kerstcadeaus voor de muziekliefhebbers.

Reageer op artikel:
WANT Christmas: 10 Star Wars-gadgets voor elke fan
Sluiten