Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

WANT Crypto lunch: prijs Bitcoin stijgt, crypto wisselt. rally’s SHIB en ETH?

De live Bitcoin prijs en de actuele prijzen van de top 25 crypto staan ook deze cryptolunch weer op het menu. Daarnaast bekijken we wat er gaande is met Shiba Inu (SHIB) en zien we onverwachte bewegingen na de koersstijging van Ethereum (ETH).

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de actuele prijzen van de top 25 crypto munten.

Prijs Bitcoin stijgt door, prijzen crypto wisselen

Op het moment van schrijven bedraagt de live Bitcoin prijs EUR 50.858,59 ($ 59.000,-). Dat is 2,43% hoger dan tijdens de Bitcoin lunch van gisteren.

De andere crypto uit de top 25 laten een wisselend beeld zien. Zo zien we forse verliezen, waarbij Shiba Inu (SHIB) met een resultaat van liefst 18,04% het diepst in het rood schiet. Aan de andere kant zien we Polygon (MATIC), die met een prijsstijging van 20,95% de grootste winnaar van de afgelopen 24 uur blijkt. Op de website van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag en dus ook het hele weekend alle live cryptoprijzen analyseren.

Wat zijn de verwachtingen voor Shiba Inu SHIB?

Mime coin Shiba Inu (SHIB) duikt vandaag diep de min in. Toch lijkt er nog geen reden voor paniek, want het weekresultaat is nog steeds + 8,67% en het maandresultaat zelfs + 269,85%. Tot gisteren was er een fikse rally gaande en investeerders verwachten dat deze crypto de Dogecoin voorbij zou gaan. Het tegengestelde gebeurde echter, men besloot massaal winst te nemen.

Toch is er nog alle vertrouwen in de munt. Op het dieptepunt van de koersval kocht een whale Voor $ 1,9 miljoen liefst 74,9 biljoen Shiba Inu tokens. Daarna begonnen ook andere whales weer in te kopen. In onderstaande technische analyse zie je dat men verwacht dat de bull rally van deze mime coin snel voortzet.

Op dit moment is de koers echter nog in mineur zoals we aangaven. De Shiba Inu (SHIB) prijs bedraagt op het moment van schrijven EUR 0,00002081.

Opvallende bewegingen na koersstijging Ethereum (ETH)

Een van de cryptomunten die vandaag een winst noteert is Ethereum (ETH). Wie denkt dat dit tot winstneming leidt komt bedrogen uit. Sterker nog, voor de tweede dag op rij zien we dat Ethereum (ETH) whales grote hoeveelheden van deze crypto van de beurs halen en transfereren naar privé wallets.

Daarmee lijkt men dus op een verdere prijsgroei te speculeren. Dat is een teken van vertrouwen, want momenteel noteert de Ethereum (ETH) prijs EUR 3.256,70 ($ 3.777,10). Dit is 3,6% meer dan gisteren, maar iets onder de $ 3.800,- die vanmorgen werd aangetikt. We zijn dus benieuwd naar de ontwikkelingen van deze crypto.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!