WANT to Have: de meest stijlvolle en praktische rugtassen

Een fraaie rugtas is essentieel tijdens het reizen, vooral vanuit praktisch oogpunt. Als ‘ie dan ook nog een beetje stijlvol oogt, ben je helemaal klaar. Deze elf toppers voldoen allemaal aan deze criteria.

Patagonia

Model: Canvas Backpack. Deze tas is ideaal voor lange wandelingen. De buitenkant is waterafstotend, en heeft een lus waarin je een waterfles kwijt kan. De rugzak zit fijn op de schouders en is eigenlijk voor iedere reis optimaal. De prijs is 75 euro, de rugtas aanschaffen kan hier.

Eastpak

Model: Commuter Backpack. Eastpak, de rugzak die de meeste huishoudens gezien heeft. En terecht, want ze zijn verdomde handig. Deze rugtas is goed voor meerdere situaties, denk aan woon-werkverkeer en dus ook reizen. Je laptop past er makkelijk in, maar ook de nodige onderbroeken. Je kan hem hier kopen voor 124 euro.

Cotopaxi

Model: Nazca Travel Pack. Cotopaxi is gespecialiseerd in avonturen in de buitenlucht. Maar zelfs de meest ‘stadse’ man zal deze rugzak mooi vinden. Het uiterlijk is strak, terwijl de binnenkant gelijk is aan die van een koffer. Je rugzak inpakken ging nog nooit eerder zo efficiënt. Koop ‘m hier voor 114 euro.

Fjallraven

Model: Travel Backpack. Deze rugzak is eigenlijk meer een koffer met riemen. De binnenkant is dan ook enorm georganiseerd. Nadenken over ‘hoe’ iets zo goed mogelijk in te pakken, is hierdoor niet meer nodig. De donkerblauwe kleur maakt ‘m lekker fris. De prijs is 194 euro en hem aanschaffen doe je hier.

Ampersand Goods

Model: Caulfield Backpack. De aanpassingsmogelijkheden van deze rugzak zijn enorm. Evenals de keuze in kleur en stof. Je kan de rugzak combineren met zowel leer als stof, waardoor hij bijzonder uniek is. De prijs van de tas is 69 euro en je kan ‘m hier kopen.

Solgaard

Model: The Hustle Backpack. Een stijlvolle en functionele rugzak voor elke dag en voor elke reis. Deze tas heeft geheime opberg plekken voor belangrijke zaken als paspoorten. Daarnaast is het model in verschillende toffe kleurcombinaties verkrijgbaar. De prijs van deze fraaie tas bedraagt 77 euro en kan je hier kopen.

Tumi

Model: Harrison Webster Backpack. Tumi is de koning van de rugzakken wanneer het op zakenreizen aankomt. Zwart, eenvoudig mooi en voorzien van een dikke riem en handgreep. De prijs van deze rugzak bedraagt 341 euro en is hier te koop.

Arc’teryx Veilance

Model: Nomin Nylon Backpack. Dit merk besteedt veel aandacht aan technische details. Zo is slijtage aan de buitenkant simpelweg niet mogelijk door goed doordachte techniek. Zelfs de ritsen zijn waterdicht. De prijs van de rugzak is 653 euro en hier koop je ‘m.

Want Les Essentiels

Model: Kastrup Leather Trimmed Backpack. Een zeer stijlvolle rugzak. Ideaal voor meer zakelijke trips. Perfect om je laptop in stijl op te bergen. De prijs van dit exemplaar bedraagt 404 euro. En dit is waar je ‘m koopt.

Montblanc

Model: Nightflight Backpack. Een zeer luxe uitvoering voor kantoorgerelateerde uitstapjes. De ruime binnenkant is ideaal en ook de zijvakken (buitenkant), zijn top. De prijs is 494 euro en is hier te koop.

This is Ground

Model: Venture Two. De absolute ideale rugzak voor controle freaks. Organiseren wordt dankzij dit model makkelijker dan ooit. Hier koop je het model voor 756 euro.

Tip: de meeste modellen dien je vanuit het buitenland te bestellen. Dit is goed te doen, maar hou er rekening mee dat je vaak een PayPal-account of creditcard nodig hebt om te kunnen afrekenen.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de meest stijlvolle en praktische rugtassen
Sluiten