Tech 15 apr 2019 Mark Hofman

Fan van WANT? Help ons aan een Dutch Podcast Award!

Bij WANT houden we je dagelijks (met alle liefde van de wereld) op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van technologie. Echter maken we daarnaast ook wekelijks flink wat content op ons YouTube-kanaal en hebben we een eigen podcast. Voor die laatste kunnen we genomineerd worden voor een Dutch Podcast Award, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig. Help WantKast aan een award!

Onze podcast WantKast een award? Het kan!

Dit jaar wordt de tweede editie gehouden van de Dutch Podcast Award. Zoals de titel al luidt worden tijdens deze show prijzen uitgedeeld voor de beste podcasts van ons land. Daar willen wij als WANT zijnde natuurlijk hartstikke graag bijhoren met onze WantKast. Iedere vrijdag praten Thomas en ik je volledig bij over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van technologie. We delen het grootste nieuws, onze ervaring met Netflix van die week en onze absolutie hoogtepunten. We zijn stiekem best trots op de eerste tien afleveringen van onze podcast en zouden dit dan ook dolgraag bekronen met een fantastische prijs. Maar daar hebben we wel jullie hulp voor nodig!

Hoe help je ons?

Het is eigenlijk heel erg simpel. Op de website van Dutch Podcast Awards kun jij, als je wil, twee verschillende podcasts aanmelden voor de longlist. De podcasts met de meeste stemmen worden toegevoegd aan de short list en maken simpelweg kans op de prijs. Om ons in die shortlist te krijgen hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig. En die stemmen, die willen we van jullie hebben. Hoe doe je het?

Uiteraard begrijpen we als je geen zin hebt om al deze moeite te doen. Wat dat betreft zouden we zeggen: luister lekker naar de podcast en geniet verder van je dag! Help je ons wel, dan willen we je van harte bedanken. Je bent een held(in)!

Reageer op artikel:
Fan van WANT? Help ons aan een Dutch Podcast Award!
Sluiten