Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 21 jun 2016

WANT gadgets: barbecue gear die je grill skills naar een hoger niveau tilt

Yehes! De zomer is vandaag officieel van start gegaan. Dit betekent uiteraard chillsessies in het park en afkoelen bij het zwembad. Daar komt ook nog bij dat je van een heerlijke barbecue kunt genieten. Echter, een lekkere barbecue valt niet zomaar uit de lucht. Daar moet je goed op voorbereid zijn. Daarom hebben wij een aantal barbecue gadgets voor je verzameld die je grill game naar een hoger niveau tillen. Doe er je voordeel mee!

Eén van de belangrijkste barbecue gadgets: de grill

Zonder een perfecte grill kun je je barbecue-fantasieën gedag zeggen. Alles begint bij een perfecte grill die je het liefst overal naartoe kunt meenemen. Deze draagbare GoBQ grill is er dan ook één die je zorgeloos kunt gebruiken. Je kunt ‘m gemakkelijk vervoeren aangezien deze grill in een kleine tas past. Je klapt ‘m uit wanneer je wilt dineren en dankzij het materiaal koelt-ie direct af als je de hete kolen eruit gooit. Voor honderd euro (exclusief verzendkosten) is-ie van jou!

Een stijlvolle robuust schort dat je kleding beschermt

Tijdens het barbecueën is het handig om een schort te dragen. Althans, als jij je stijlvolle kledij van spetterende etenswaren wilt beschermen. De lederen schorten van Witloft zijn hier perfect voor.

Met de non-stick Burger Press maak je de perfecte ronde burger

We weten hoe lastig het is om een burger vorm te geven. Niet iedereen is daar even goed in. Daar komt dan ook deze non-stick burgerpers bij kijken. Je kunt deze briljante pers waarmee je zelf de dikte van je burger kunt aanpassen voor 16,44 euro hier op de kop tikken. De verzendkosten zijn afhankelijk van je bestelling. Je kunt de tarieven hier vinden.

Thermometer voor de perfecte steak

Als je een perfecte steak wilt voorbereiden is het belangrijk dat je op de temperatuur let. Dit kun je met deze handige thermometer doen die je hier voor 44 euro kunt bestellen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het product. Deze handige thermometer heeft een digitaal display waarop je de temperatuur van het vlees kunt aflezen. Zo weet je zeker of je vlees medium of gaar is. Handig!

Grilltang met The Force en je naam op de steak ben je de baas van de barbecue

Voor de Star Wars-fans hebben we een grilltang gevonden waarmee je een perfecte barbecue kunt voorbereiden. Deze bijzondere grilltang kun je hier voor 41,45 inclusief verzendkosten op de kop tikken.

Als je je steak heerlijk hebt voorbereid is het een kwestie van je naam erop zetten zodat niemand jouw stuk vlees inpikt. Dit doe je uiteraard door je naam met deze BBQ Branding Iron erop te branden ;)

Apps die je helpen

Wist je dat er ook apps zijn die je grill skills naar een hoger niveau tillen? Voor je Android-toestel kun je de SteakMate downloaden. En voor de iOS bestaat de The Pit Pal BBQ App. Beide apps zijn gratis en helpen je bij het maken van een heerlijke steak op zowel de barbecue als in een pan. Deze barbecue gadgets zijn dus altijd handig!

Himalaya zoutplaat voor een nieuwe ervaring

De Himalaya zoutplaten zijn multifunctioneel. Je kunt ze zowel gebruiken om eten te serveren als op de grill leggen om je vlees en groente te bereiden. Je gerechten krijgen hierdoor een extra smaakje en je gasten zullen van verbazing opkijken! Je kunt een zoutplaat gemakkelijk via Bol.com bestellen. De prijzen liggen rond de 35 euro en er zijn geen verzendkosten inbegrepen. Chill!

Vergeet je drank en andere hapjes niet koel te houden

De beste manier om je drank en andere koude lekkernijen koel te houden is uiteraard door ze in een opblaasbaar buffet te bewaren. Gooi je buffet vol met ijsblokken en laat het feest maar beginnen. WANT? Dit opblaasbaar buffet kun je hier voor 24,45 euro inclusief verzendkosten binnenslepen.

Einde: maak je grill netjes schoon

Na een avondje barbecueën blijft de grill vies achter, want de schoonmaak is alles behalve leuk. Hierbij komen The Grillbots tot je redding. Zodra je op het knopje drukt draaien de kleine robots rondjes en is je barbecue binnen no time schoon. Ideaal! WANT? Check dan hier meer info.

Dit waren de barbecue gadgets die je grill skills naar een hoger niveau tillen. Met deze spullen ben je zeker voorbereid en kun je de volgende keer absoluut meer van een lekkere grill genieten. Zoek je trouwens nog recepten voor een heerlijke barbecue? Dan ben je bij Culy op het juiste adres. Eet smakelijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT gadgets: barbecue gear die je grill skills naar een hoger niveau tilt
Sluiten