Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 14 jun 2016

WANT gadgets: dit zijn de musthave spullen voor bij het zwembad

In Nederland is het niet vreemd als je half juni nog steeds met een trui rondloopt. Het weer in ons kikkerlandje is zo onvoorspelbaar dat we vaak niet weten waar we aan toe zijn. Het kan namelijk zo gebeuren dat je vandaag bibbert van de kou en dat je de volgende dag door de hitte geen droge draad aan het lijf hebt. Hierdoor ben je dus nooit op de warme dagen voorbereid en kun je bijvoorbeeld niet het maximale uit het zwembad halen. Je kunt met deze DIY-projecten aan de slag gaan, maar zwemmen is natuurlijk chiller. Want ja, het zwembad is the cure of all als het om hete zomerdagen gaat. Omdat wij dit als de ultieme manier van relaxatie zien, vinden we het zonde dat je vaak niet voorbereid bent. Daarom hebben wij voor jou een onmisbare selectie van musthave spullen die je bij het zwembad kunt gebruiken gemaakt. Graag gedaan!

Begin je dag met een fijn nummer

Wij kunnen geen dag zonder muziek. Dit geldt ook wanneer we bij het water chillen. Muziek geeft je namelijk zowel energie als ontspanning. En dit is precies wat we bij een dagje in het zwembad willen. Bij het zwembad heb je uiteraard wel een waterbestendige speaker nodig die tegen een druppel kan. Zoals deze draadloze ECOXGEAR speaker. Via Bluetooth verbind je ‘m met de smartphone en kun je van je favoriete nummers genieten. WANT? Je kunt ‘m hier voor tachtig euro binnenslepen.

Vervolgens installeer je je chillplek

Nu je favoriete zomerhits uit je speakers knallen kunnen we verder met de rest van de installatie. Je wilt natuurlijk perfect in het water kunnen chillen. Dit doe je op deze onderstaande opblaasbare bedden. Van een lounge tot luchtbedden die je kunt samenvoegen, je kunt alle kanten op.

Intex Canopy Island Inflatable Lounge

Je kunt ervoor kiezen om op deze ligstoel van de zon te genieten. Je kunt deze lounge voor 87 euro hier op de kop tikken.

Opblaasbare Retro Game Controller

Dit opblaasbaar bed is een musthave voor de gamers. Het bed heeft de vorm van een controller uit de jaren tachtig en het is een prachtig exemplaar dat je voor 31 euro hier op de top kunt tikken. Wees er snel bij, want op is op.

Met deze opblaasbare meubelstukken kun je op het water een gigantisch watereiland bouwen

WANT! We hebben geen andere beschrijving voor deze modulaire, opblaasbare meubelstukken van Pigro Felice. Check hier hoe jij deze meubelstukken kunt bemachtigen.

Lekker eten en drinken horen hier uiteraard bij

Je kunt natuurlijk niet met een lege maag genieten. Bovendien is het belangrijk dat je op hete dagen voldoende drinkt. Echter, het is vervelend om steeds het bad uit te stappen om van je drank te sippen. Daarom raden wij je deze briljante houders aan.

Drijvende bar die je kunt besturen

Met deze handige drijvende bar kun je in het zwembad blijven chillen. En als je drankjes wegdrijven kun je deze met een controller terugroepen waar ze horen te zijn. Je kunt deze bar voor 49 euro exclusief verzendkosten binnenslepen.

Chillsner houdt je bier heerlijk koel

Niemand houdt van warm bier. In de zomer gebeurt dit echter sneller dan je zou willen. Dankzij de Chillsner is dat verleden tijd. Stop de koelelementen de nacht ervoor in de vriezer en doe ze de volgende dag in de fles. Dankzij de speciale mond kun je gemakkelijk uit je bierfles drinken terwijl dit koelelement je drank heerlijk koud houdt. Ideaal! Je kunt de Chillsner hier voor vijftig euro inclusief verzendkosten bemachtigen.

Last but not least: games!

Spelletjes vormen een elementair onderdeel van een dag bij het zwembad. Daarom hebben wij een aantal games voor je die je dag nóg beter gaan maken.

De klassieker: Super Soaker

Dit is een klassieker onder de watergames. Dit exemplaar heeft extra functies en beschikt daarom over het pittig prijskaartje van 128 euro. Als je budget het niet toelaat kun je ook voor een goedkoper exemplaar gaan. Duh!

Pooltafel op het water

Oké, dit is iets waar we alleen maar van kunnen dromen totdat we de loterij hebben gewonnen. Deze pooltafel is namelijk niet goedkoop te benoemen. Deze pooltafel heeft een prijskaart van bijna zesduizend euro en daar komen nog verzendkosten van 222 euro bij. De tafel is te mooi om waar te zijn, tenzij je ‘m kunt veroorloven. Dan zijn wij jaloers.

Beerpong!

Dit is de game die je in alle gezelligheid kunt spelen. Bovendien hoef je niet ver te zoeken, want je kunt dit luchtbed met beerpongspel voor 25 euro bij Flying Tiger op de kop tikken. Chill!

Dit waren onmisbare musthave spullen die je bij het zwembad kunt gebruiken. Met deze gadgets kun jij en je vrienden de volgende keer meer van de waterpret genieten dan ooit tevoren. Geniet van het lekkere weer en veel waterplezier.

Reageer op artikel:
WANT gadgets: dit zijn de musthave spullen voor bij het zwembad
Sluiten