Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Gaming 12 juli 2016

WANT gadgets: met deze Pokémon Go gadgets ben je straks een Pokémaster

Pokémon Go is in een razend tempo tot een ware sensatie uitgegroeid. Dit is niet gek, want de meeste millenials die dit spel spelen zijn met Pokémon opgegroeid. Ook wij droomden als kind om in de wereld van Pokémon te leven. Gelukkig heeft Nintento onze dromen waargemaakt en de app Pokémon Go gelanceerd. Hoewel de app voorlopig in Nederland niet verkrijgbaar is ( nog even wachten!) kunnen we je wel alvast op het spel voorbereiden. Want een Pokémon kun je niet vangen terwijl je op de bank hangt. Welnee, je gaat op pad en daar heb je deze Pokémon Go gadgets voor nodig.

Toffe video, heerlijke game, right?! Wij maken nog veel meer te gekke video’s. Abonneer je dan ook hieronder op ons YouTube-kanaal:

Pokémon Go gadgets

Voordat je net als Ash Ketchum op pad kunt gaan moet je de app downloaden. Er is zowel een iOS– als Android-versie en daar komt bij dat de app gratis is. Helaas moeten we in Nederland nog even wachten. Geduld is een schone zaak guys…

Kleed je als een ware Pokémonmeester

Bijna ieder beroep heeft zijn uniform en zo ook een Pokémaster. Omdat je vaak buiten zult zijn is het verstandig om jezelf tegen het weer te beschermen. Zo kunnen een zonnebril, een custom pet en fijne sneakers dan ook tot je standaard uitrusting behoren.

Een krachtige powerbank

Die apps vreten batterij. Laten we het daar maar over eens zijn. Het kan dus gebeuren dat je (snel) zonder batterij komt te zitten wanneer je de game speelt. Dit is niet handig, want je wil onderweg geen Pokémons mislopen. Daarom is een krachtige powerbank hier dé oplossing voor. Check bijvoorbeeld deze van XTROM die een capaciteit van 15000 mAh heeft. Of deze ROMOSS solo 5 met 10000 mAh.

Een longboard neemt je overal mee naartoe

Je kunt niet overal naartoe lopen wanneer je een Pokémon zoekt. Je kunt fietsen of het OV pakken, maar dat gaat lang niet zo snel als een longboard. Om precies te zijn het E-Glide. Het E-glide longboard beschikt over een 36 volt, achthonderd watt motor waarmee je binnen vijf seconden op zo’n veertig kilometer per uur zit! Ben je een waaghals en vind je dit board te saai? Dan kun je ook deze gave Circular Skates proberen.

Go Plus waarschuwt je wel

Met dit apparaat kun je als speler de game spelen terwijl je niet naar je smartphone kijkt. Hoe? Go Plus maakt via Bluetooth verbinding met je smartphone. Vervolgens laat-ie je via trillingen weten dat er een Pokémon in je buurt is. Daarnaast kun je er een Pokémon mee vangen en andere handelingen uitvoeren als je op de knop drukt. Je kunt de Go Plus hier voor 39,99 euro op de kop tikken. Helaas is-ie uitverkocht. Wil je er écht eentje? Dan kun je het apparaat altijd via sites als Bol.com op de kop tikken. Daar kost-ie echter door de hoge vraag wel flink wat dukaten!

Blijf gehydrateerd

Misschien vraag jezelf nu af waarom dit zo belangrijk is. Dat water heb je niet nodig om Squirtle te vinden, maar om jezelf gehydrateerd te houden. Vooral in de zomer wanneer je buiten loopt en urenlang naar Pokémon zoekt, is het belangrijk om je vochtbalans in check te houden. De flessen van Dopper zijn hier perfect voor.

Een comfortabele rugtas

Een rugtas is handig, omdat je zo twee vrije handen hebt om de game te spelen. Daarnaast kun je alle Pokémon Go gadgets gemakkelijk dragen. Dit exemplaar van Funnell is de perfecte combinatie van een rugtas en regenjas in één. En als je voor een andere look gaat, kun je ook aan deze onverwoestbare rugtas denken. Beide tassen zijn lichtgewicht en praktisch. Handig!

Dit waren de essentiële Pokémon Go gadgets die wij voor je in petto hadden. Dankzij deze spullen kun je gerust de straten verkennen en je droom als de beste Pokémaster waarmaken. Pas wel op voor Team Rocket, je weet maar nooit waar je hen tegenkomt!

Reageer op artikel:
WANT gadgets: met deze Pokémon Go gadgets ben je straks een Pokémaster
Sluiten