Daniel Koster
Daniel Koster 24 mei 2016

WANT gadgets: onmisbare spullen voor heerlijke chillsessies in het park

Helaas komt het in Nederland nog wel eens voor dat (delen van) de lente en de zomer niet zonovergoten zijn. Zo kan het gebeuren dat je midden mei nog koukleumend met een dekentje op de bank ligt. Hierdoor wil je nog wel eens vergeten dat Nederland zulk wisselvallig weer kent dat je twee dagen later in je korte broek in het park zit of heerlijk op een acht-persoons eiland in het water ligt. Dat kan er toe leiden dat je niet goed bent voorbereid op heerlijk zomerweer en je niet het maximale uit jouw parksessie haalt. Inderdaad, dat is zonde. Vandaar dat wij voor jou een onmisbare selectie hebben gemaakt met gadgets voor in het park. Zo kun je maximaal genieten in het park.

Eerst moet je in het park zien te bereiken

Voordat je kunt beginnen met chillen moet je eerst in het park aankomen. Wij hebben twee vervoersmiddelen voor je in petto die hier ideaal voor zijn. Je hebt namelijk wanneer je naar het park gaat allerlei zaken bij je, zoals je eten en drinken. De Kreweser is een gemotoriseerde koeler. Je kunt heerlijk met het apparaat naar het park tuffen én hebt dan ook meteen een koeler bij je. Twee vliegen, één klap! Je bent wel een goede duizend euro voor de Kreweser kwijt.

Wil je gezond doen en heb je al een koeler? Dan is een fiets met zijspan ook ideaal. De Side Car Bicycle is prachtig en dient als ideaal middel om zaken als kratjes bier en picknickmanden mee te vervoeren. Oké, het apparaat is wel ietwat aan de prijs, dus je kunt ‘m ook als inspiratiemiddel gebruiken.

Eenmaal aangekomen: installeren

Ben je aangekomen? Dan is het tijd je te installeren. De LamZac is onmisbaar. Dit is een zitzak die je door ‘m een paar keer in de lucht te wapperen opzet. Je bent dus binnen tien seconden klaar om er heerlijk bij te zitten en van het weer te genieten. Duur zijn ze ook nog eens totaal niet!

Je kunt het natuurlijk ook wat lager bij de grond zoeken en voor een kleed gaan. Echter zouden wij dan meteen voor het totaalpakket gaan. Deze rugtas is ontzettend handig. Zo kent-ie allerlei handige vakken waar je borden, bestek en bekers in kwijt kunt. Sterker nog, al die zaken zijn al onderdeel van dit pakket. Datzelfde geldt voor een peper- en zout stel, een snijplank, een deken en een ingebouwd koelgedeelte. Nice!

Geïnstalleerd? Muziekje aan en gaan!

Een lekker muziekje zet de toon. Je kunt natuurlijk voor allerlei alternatieven gaan. Zo schreven we over de negen vetste akoestische versterkers voor je telefoon. Deze versterkers zijn een budgetmanier om wat betere geluid uit je telefoon te bewerkstelligen. Wil je iets meer kwaliteit, ga dan voor een draadloze speaker. Deze van Sony is voor tachtig euro bijvoorbeeld écht prima en voor 120 euro biedt de JBL Charge 2 ook een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Wil je er echter een flink feest van maken met een speaker die de rest letterlijk en figuren wegblaast? Dan is de Soundboks dé keuze. Dit apparaat gaat bijvoorbeeld dertig uur mee, brengt 119 decibel ten gehore en is regen-, spat-, sneeuw- en schokbestendig. Check hier hoe je ‘m in de wacht kunt slepen.

Met sfeervolle muziek is het tijd voor een drankje

Je bent nu geïnstalleerd en hebt lekkere muziekjes aangezet. Het is dan tijd om te gaan genieten. Hoe? Nou, eerst een drankje dan maar! Een lekker glas wijn of een (speciaal)bier gaat er wel in. Die zijn echter wel het lekkerst als ze zijn gekoeld. De Igloo kan 112 dranken vier dagen lang koelen. Het apparaat kost minder dan 250 euro.

Wanneer je iets minder drank meeneemt, niet zo lang blijft zitten en/of niet zo’n apparaat wilt meeslepen hebben we nog twee toffe opties. Zo is de Corkcicle een handige kurk die je wijn een uur koelt.

Meer van de bieren? Dan is een zelfkoelend bierglas ideaal. Binnen no time is het gele goud ijskoud!

Tot slot kun je je ook feestelijk voelen en voor iets chique gaan. Deze cocktail set is dan onze favoriet. Je hebt met deze mobiele set alles bij de hand voor een lekkere cocktail in het park. Ideaal!

Tot slot: de barbecue aan slingeren

Van al dat drinken en chillen krijg je honger. Een goede parksessie is natuurlijk niet compleet zonder een barbecuesessie. Je hebt vast wat voorbereidingen getroffen. Deze modulaire broodtrommel is een ideaal middel om dat eten te vervoeren.

Dan is het tijd om de barbecue erbij te pakken. Zo’n wegwerpbarbecue vinden we maar niets. De GoBQ is in wezen precies hetzelfde als een wegwerpbarbecue, behalve dat-ie mobiel is, je ‘m gemakkelijk schoonmaakt, ‘m niet weggooit en meer. Ja, een ideale optie dus die je hier op de kop tikt!

Wil je een ietwat innovatievere oplossing? Dan is de GoSun Stove je bedste vriend. Dit apparaat is een soort van barbecue oven die werkt op zonne-energie. Dit betekent dus dat je alleen het apparaat hoeft mee te slepen en niet anders, zoals gas of kolen. Het enige dat je daarna doet is ‘m in de zon zetten en het koken kan beginnen. Nou ja, dan moet je ‘m wel eerst in je bezit hebben.

En o ja, als je dan toch aan het barbecueën bent, doe dat dan wel even in stijl. Deze lederen schorten van Witloft maken je sowieso de baas van het park!

Met deze gadgets moet jij je het komende lente- en zomerseizoen wel redden. Je hebt in ieder geval alle middelen tot je beschikking om als een koning in het park te hangen. Geniet van het lekkere weer!

Reageer op artikel:
WANT gadgets: onmisbare spullen voor heerlijke chillsessies in het park
Sluiten