Want Gaming Awards 2019: The Division 2

Waar de eerste game van The Division je meenam naar een besneeuwd New York, daar gaat de strijd in The Division 2 verder in Washington DC, maar dan in de lente. Het idee van de game is nog altijd hetzelfde. Een gevaarlijk virus heeft er voor gezorgd dat het land uiteen is gevallen en groepen milities hebben het nu voor het zeggen. Het is aan jou als agent van The Division om orde op zaken te stellen.

Wat maakte The Division 2 de moeite waard?

The Division 2 biedt een mix tussen de elementen die goed waren in het eerste deel en een aantal vernieuwingen. Zo is er nu meer content om mee aan de slag te gaan wanneer je het hoofdverhaal hebt voltooid. Daarnaast is het iets minder eentonig geworden, Wanneer je rondloopt in de wereld van de game, is er altijd wel iets te ontdekken. En daarbij is het nog altijd zo dat de loot die je onderweg vindt een belangrijke reden is om door te blijven gaan. Je wilt je immers constant verbeteren om het zo op te nemen tegen sterkere vijanden.

The Division 2
Toffe actie (Afbeelding: Ubisoft)

De game komt het beste tot zijn recht wanneer je het samen met vrienden gaat spelen. Op die manier kun je goed samenwerken en elkaar ondersteunen wanneer de strijd zwaar wordt. Je bespreekt verschillende tactieken terwijl je verder komt en maakt op de juiste momenten gebruik van de verschillende gadgets die je tot je beschikking hebt. Het is een concept dat niet heel erg origineel is, maar het werkt gewoon erg goed en is zodoende zeer lang speelbaar. Zeker als je nu met de game aan de slag gaat, zul je merken dat je echt heel erg veel kunt gaan doen in de game. Daarbij helpt het dat de game voor een relatief zacht prijsje te koop is. Als je de game nog niet hebt, dan is dit toch echt het moment om The Division 2 in huis te halen.

The Division 2
Genoeg uitdaging (Bron: Ubisoft)

Ben je het daarmee eens? Bezoek dan dit artikel waarbij je kunt stemmen op je favoriete game en bovendien vele toffe prijzen kunt winnen. Heb je de game nog niet? Dan kun je hem hier scoren. En tot slot hebben we hier nog de uitgebreide review van de game.

Reageer op artikel:
Want Gaming Awards 2019: The Division 2
Sluiten