Jelle van Es
Jelle van Es Games 9 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

We beginnen met de WANT Gaming Awards 2020 met veel prijzen

Zo, het gamejaar 2020 zit er bijna op. Deze week krijgen we met Cyberpunk 2077 nog een laatste grote titel en daarna is het eigenlijk wel klaar. Nou ja, je hebt vast nog genoeg games om mee los te gaan.

De afgelopen twee jaar besloten we het gamejaar af te sluiten met de WANT Gaming Awards, waarbij we terugblikken op de mooiste games van het jaar en jullie vragen om te stemmen op je favoriete games. Dit jaar doen we dat weer, maar wel even anders.

WANT Gaming Awards 2020

Vorig jaar hadden we namelijk een enorme prijzenpot die we hebben verdeeld onder de verschillende inzenders. Dit jaar hebben we ook weer veel prijzen, maar gaan we deze prijzen in losse prijsvragen weggeven. Dat betekent dus dat je eigenlijk meer kans hebt en het geheel een stuk overzichtelijker is. We hebben al heel wat mooie toezeggingen gedaan en gooien vandaag de eerste prijsvraag al online, zodat je gelijk los kunt gaan.

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare (Afbeelding: Activision)

Bij elke prijsvraag vragen we je naast je adresgegevens ook om je stem. Jij bepaalt namelijk wat volgens onze lezers de beste game van het jaar is. Dat vinden wij belangrijk om te weten, om zo te zien wat er leeft. Vorig jaar was Call of Duty: Modern Warfare de grote winnaar. En ook dit jaar zou het zomaar kunnen dat de nieuwe Call of Duty hoge ogen gooit. Maar tegelijkertijd zijn er zoveel andere topgames verschenen. Denk maar aan de Final Fantasy VII Remake, The Last of Us 2 of Assassin’s Creed Valhalla. Jij bepaalt de winnaar van de WANT Gaming Awards 2020.

Opfrisser

Heb je het niet meer helder voor je? Dan helpen we je een handje. De aankomende periode hebben we rondom de WANT Gaming Awards 2020 meer dan twintig artikelen klaar staan, waarbij we even kort terugblikken op de verschillende topgames. Lekker voor het oh ja-gevoel, maar tegelijkertijd ook als tip. Veel van die games zijn namelijk een stuk goedkoper in huis te halen en dat is dus ideaal voor de kerstvakantie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
We beginnen met de WANT Gaming Awards 2020 met veel prijzen
Sluiten