Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 dec 2017

Want Gaming Awards: Forza Motorsport 7 (stem en win vette prijzen)

Nu het gamejaar 2017 er bijna op zit, kijken we terug op het afgelopen jaar. Via onze Want Gaming Awards willen we jullie vragen ons te laten weten wat je drie favoriete games zijn. Dat doe je hier. Onder de deelnemers verdelen we een berg aan toffe games en goodies. En om het geheel nog wat extra aandacht te geven, blikken we terug op een aantal toffe games die afgelopen jaar zijn uitgekomen. Forza Motorsport 7 is daarbij een heerlijke racegame.

Is Forza Motorsport 7 de beste game van 2017?

Al sinds het eerste deel op de oude Xbox, laat ontwikkelaar Turn 10 zien goede realistische racegames neer te kunnen zetten. Forza Motorsport 7 is de ultieme evolutie. Een game die alles heeft wat een racegame moet hebben. Is het dan ook de beste game van 2017?

Wat is er nieuw aan Forza Motorsport 7?

Forza Motorsport 7 is zoals je van de titel kan afleiden de zevende game in de serie, waar het uiteraard draait om het succesvol racen. De game schotelt je een berg aan circuits voor, waar je met maar liefst 700 verschillende auto’s over kan rijden. De ene keer is het daarbij heerlijk zonnig, terwijl de keer daarop het met bakken uit de hemel komt. Plassen op de weg zorgen er dan voor dat de boel flink afremt en kan de ideale lijn flink verpesten. En dat alles in 4K met heerlijke HDR-effecten.

Forza Motorsport 7

Wat maakt de game zo tof?

Forza Motorsport 7 is een game die een geweldige combinatie tussen goed racen en veel content. Op het gebied van racen heb je veel controle en merk je het verschil in soort wagen en de manier hoe je rijdt enorm. Dit is echt zo’n game waarbij het volgen van de juiste lijn en het op tijd afremmen er voor zorgt dat je betere rondetijden noteert. En daarnaast is het een game waarbij de structuur van de campaign heel erg goed in elkaar zit. Je hebt niet zomaar toegang tot de dikste wagens, die moet je echt verdienen.

Wat is opvallend?

Als je in het bezit bent van een Xbox One X, dan is Forza Motorsport 7 echt één van de eerste games die laat zien wat het verschil is tussen gamen op een HD-tv en gamen op een 4K scherm met een HDR-ondersteuning. Forza Motorsport 7 is echt een game die dankzij het visuele geweld er beter op wordt. Ook is het een ideale titel om te testen met Dolby Atmos, de game komt ook daarmee een stuk beter tot leven.

Wil je meer weten over de game? Lees dan onze review die we destijds over de game uit brachten. En bekijk uiteraard ons dossier met WANT Awards om de beste games en gadgets van 2017 te checken.

Reageer op artikel:
Want Gaming Awards: Forza Motorsport 7 (stem en win vette prijzen)
Sluiten