Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 dec 2017

Want Gaming Awards: Ghost Recon Wildlands (stem en win vette prijzen)

Nu het gamejaar 2017 er bijna op zit, kijken we terug op het afgelopen jaar. Via onze Want Gaming Awards willen we jullie vragen ons te laten weten wat je drie favoriete games zijn. Onder de deelnemers verdelen we een berg aan toffe games en goodies. En om het geheel nog wat extra aandacht te geven, blikken we terug op een aantal toffe games die afgelopen jaar zijn uitgekomen. Ghost Recon Wildlands blijkt daarbij de ideale game te zijn om samen met vrienden te spelen.

Is Ghost Recon Wildlands de beste game van 2017?

Ghost Recon Wildlands is een game die voor zijn release een tijdje in ontwikkeling was en op verschillende beurzen ons lekker heeft gemaakt. Het idee van een grote open wereld, waarin je samen met vrienden missies kan spelen spreekt aan. En toen de game eerder dit jaar uitkwam, bleek de titel ook erg goed te zijn.

Waar gaat Ghost Recon Wildlands over?

Ghost Recon Wildlands neemt je mee naar Bolivia. Het arme Zuid-Amerikaanse land wordt min of meer geregeerd door drugskartels. Het is aan jou en je team om daar wat aan te doen. Daarbij heb je een groot aantal missies waarmee je aan de slag mag gaan en battles mag uitvechten. De wereld van Bolivia is daarbij erg groot en gevarieerd. Het ene moment bevind je je in de besneeuwde bergen, terwijl je die keer daarop in de jungle los mag gaan. Op een ander moment ploeter je weer door de woestijn. Een game waar met recht genoeg in is te beleven.

ghost recon wildlands

Wat maakt de game zo tof?

Ghost Recon Wildlands is de ideale game om samen met je vrienden te spelen. Het liefst met zijn vieren en speel dan een aantal missies achter elkaar. Niks is mooier dan als een geoliede machine allemaal een vijand taggen, beslissen wie welke vijand afschiet, aftellen van drie naar nul en dan de trigger overhalen, om vervolgens vier vijanden in één keer neer te knallen. Probeer het maar. Maar ook de momenten waarbij je met zijn vieren in een helikopter zit, op weg naar de volgende missie is geniaal om mee te maken. En natuurlijk nodigt de game je ook uit om lekker te klooien. De speler die net te laat is om in de helikopter te stappen kan er voor kiezen om die helikopter neer te laten storten, zodat niemand een meter verder komt.

Ghost Recon Wildlands

Wat is opvallend?

Niets is écht opvallend, maar wel mooi om te zien. Na de release van Ghost Recon Widllands zijn er fijne updates gekomen. Die maken het mogelijk om meer missies te spelen, maar is er ook een optie om het in een Player versus Player-modus op te nemen tegen andere spelers. Zo is de uitgebreide game alleen maar uitgebreider geworden. En meer content is natuurlijk altijd goed.

Wil je meer weten over de game? Lees dan onze review die we destijds over de game uit brachten. En bekijk uiteraard ons dossier met WANT Awards om de beste games en gadgets van 2017 te checken.

Reageer op artikel:
Want Gaming Awards: Ghost Recon Wildlands (stem en win vette prijzen)
Sluiten