Jelle van Es
Jelle van Es Games 15 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Want Gaming Awards: Uncharted The Lost Legacy (stem en win vette prijzen)

Nu het gamejaar 2017 er bijna op zit, kijken we terug op het afgelopen jaar. Via onze Want Gaming Awards willen we jullie vragen ons te laten weten wat je drie favoriete games zijn. Dat doe je hier. Onder de deelnemers verdelen we een berg aan toffe games en goodies. En om het geheel nog wat extra aandacht te geven, blikken we terug op een aantal toffe games die afgelopen jaar zijn uitgekomen. Uncharted The Lost Legacy is daarbij de game die dit najaar op een fijne manier aftrapte.

Is Uncharted The Lost Legacy de beste game van 2017?

Normaal gesproken is een Uncharted-game een titel die in oktober of november wordt uitgebracht en daarmee enorm veel kabaal binnen het releaseschema maakt. Uncharted The Lost Legacy is van het begin af aan met minder bombarie onthuld. Het is altijd duidelijk geweest dat de game een tussendoortje is na de avonturen van Uncharted 4. Maar dan wel een tussendoortje waarbij de kwaliteit van de game enorm goed is.

Waar gaat Uncharted The Lost Legacy over?

Na de avonturen in Uncharted 4 nemen we, tijdelijk, afscheid van Nathan Drake. Uncharted The Lost Legacy draait om de personages Chloe en Nadine. We kennen deze dames al uit voorgaande games, waar zij een mooie bijrol speelden, maar nu mogen ze laten zien wat ze echt kunnen. Met hen reis je af naar India om daar een specifieke schat te zoeken. Via wat omwegen kom je terecht in een prachtig natuurgebied, waar de Uncharted-gameplay van weleer terug komt. Dat betekent dat er flink geknald mag worden op vijanden en je tegelijkertijd flink mag klimmen en klauteren.

Uncharted The Lost Legacy PlayStation 5

Wat maakt de game zo tof?

Ten eerste is de kwaliteit van Uncharted The Lost Legacy gewoon erg goed. Het schrijfwerk is uitstekend en de personages hebben een goede chemie samen. Aan het begin mis je nog wel Nathan Drake, maar na een paar uur weet je niet beter en geniet je met volle teugen van de verschillende tussenscènes. Daarnaast is het een game waar de visuele pracht en praal vanaf knalt. Meer dan eens heb ik op bepaalde plekken mijn controller naast me neergelegd om te genieten van de prachtige beelden. En dan heb je nog een duidelijke badguy en hier en daar wat leuke verrassingen. Als totaalpakket maakt de game veel indruk.

Wat is opvallend?

Uncharted The Lost Legacy is langer dan dat ik van te voren had verwacht. Daarnaast is het een game die qua kwaliteit dus niet onder doet aan zijn voorgangers. De mooiste bonus is echter dat je met de game toegang krijgt tot de volledige multiplayermodus van Uncharted 4, die zeer de moeite waard is. Zodoende heb je dus een mooi en krachtig verhaal en daarnaast multiplayer-plezier!

Wil je meer weten over Uncharted The Lost Legacy? Lees dan onze review die we destijds over de game uit brachten. En bekijk uiteraard ons dossier met WANT Awards om de beste games en gadgets van 2017 te checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Want Gaming Awards: Uncharted The Lost Legacy (stem en win vette prijzen)
Sluiten