Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 23 apr 2018

WANT to Have: vijf onmisbare gaming headsets

Als je houdt van gamen, weet je dat een gaming headset een absolute must is om je onder te kunnen dompelen in je game wereld. Niet alleen kun je je hiermee beter concentreren, maar met de bijbehorende microfoon kun je ook snel communiceren met je teamgenoten. Helaas werken niet alle headsets even soepel, maar met deze vijf zou je naadloos en zonder problemen jezelf kunnen verliezen in je games.

Trust GXT 322 Carus

De Trust GXT 322 Carus is een redelijk betaalbare gaming headset, waarmee je kunt gamen op je pc, Playstation 4 en Xbox One. Omdat je doorgaans niet even tien minuten speelt, is de headphone extra comfortabel gemaakt met zachte oorkussens.

Er komt een nylon kabel bij van twee meter, zodat je genoeg bewegingsruimte hebt om een vreugdedansje te maken. De microfoon is verder flexibel en je kunt lekker genieten van een krachtige bass.

Trust GXT 322 Carus gaming headset

Prijs: 27,99 euro

Logitech G933 Artemis Spectrum

De Logitech G933 Artemis Spectrum is wel een stukje duurder dan de Trust  gaming headset hierboven, maar hij komt ook wel met behoorlijk wat extra features. Zo brengt de headset draadloos 7.1 surround audio met geavanceerde Pro-G audiodrivers naar je pc, Playstation 4 en mobiel apparaat.

Je kunt tot drie apparaten tegelijkertijd met de headset verbinden om bijvoorbeeld ook te kunnen bellen tijdens het gamen. Verder kun je aangepaste geluidsprofielen maken met de ingebouwde equalizer en kun je customizen met verwisselbare, verlichte speakerplaten.

Logitec G933 Artemis Spectrum

Prijs: 164,99

Razer Kraken 7.1

Ook met de razer Kraken 7.1 kun je genieten van 7.1 surround sound om helemaal meegesleept te worden met je games. Je kunt namelijk precies horen vanuit welke richting je vijanden komen aanrennen en ze voorbereid opwachten.

Via Razer Synapse kun je de engine naar je wensen aanpassen en bepalen wat bijvoorbeeld de beste plek is voor de audiokanalen. Verder komt de headset met een ruisonderdrukkende microfoon, zodat je helder plannen kunt beramen met je team.

Razer Kraken 7.1

Prijs: 99,99 euro

Kingston HyperX Cloud II

Ook met de Kingston HyperX Cloud II kunnen we weer genieten van virtueel 7.1 surround geluid, zodat je echt helemaal in je game wereld wordt gezogen. De headset heeft een nieuw ontworpen kast voor geluidsbesturing op basis van een USB-geluidskaart. Hiermee wordt onder andere de spraak versterkt.

Kingston HyperX Cloud II headphones

Prijs: 97,07 euro

Turtle Beach Ear Force PX24

De Turtle Beach Ear Force PX24 is de laatste op de lijst van gaming headsets. Hij stelt je in staat om te spelen met settings, zodat je het geluid kunt vinden dat voor jou het beste werkt.

Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor de SuperHuman Hearing modus, waarbij je belangrijke geluiden zoals voetstappen opeens veel beter hoort. Met de schakelaar op de SuperAmp kun je het geluid verder tot in perfectie afstemmen.

Turtle Beach Ear Force PX24

Prijs: 69,99 euro

Als je dag en nacht door wilt gaan met gamen, heb je uiteraard een gaming smartphone nodig. Hiermee kun je zelfs in de trein verder gaan met spelletjes spelen. Xiaomi heeft onlangs een gaming smartphone onthuld, die je absoluut nodig hebt als diehard gamer.

Reageer op artikel:
WANT to Have: vijf onmisbare gaming headsets
Sluiten