Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 18 nov 2017

WANT to Have: de vijf beste beveiligingscamera’s voor buiten

We leven allang niet meer in een tijd waarin je de voordeur gewoon open kunt laten. Maar zelfs met een gesloten deur is het niet per se altijd veilig en het kan geen kwaad om wat extra bescherming voor je woning te installeren. Deze vijf beveiligingscamera’s houden alles voor je in de gaten en laten het meteen weten, wanneer en dubieuze bewegingen buiten je huis plaatsvinden. Overigens worden ook niet dubieuze bewegingen doorgegeven.

Nest Cam Outdoor

Het merk Nest staat voornamelijk bekend om zijn slimme thermostaten en beveiligingscamera’s. De Nest Cam Outdoor zorgt ervoor dat buiten alles nauwkeurig in de gaten wordt gehouden. De camera is uitgerust met bewegingssensoren en kan onderscheid maken tussen mensen en objecten. Wanneer het apparaat iemand ziet bewegen buiten je huis, krijg je hier meteen een melding van. Via de app kun je live kijken wat de camera allemaal waarneemt in Full HD kwaliteit. Daarnaast kun je ook de beelden van de afgelopen drie uur weer terughalen. Ook ‘s avonds kun je nog zien wat er allemaal gebeurd is door de infrarood LED-lampen.

Prijs: 179 euro

Nest Cam Outdoor beveiligingscamera

Ring Floodlight Cam

De Ring Floodlight Cam is een soort mix tussen een schijnwerper, een sirene en een beveiligingscamera. Het apparaat is uitgerust met geavanceerde bewegingssensoren en gezichtsherkenningssoftware. Wanneer iemand buiten je huis aan het sluipen is, komt de camera in actie en wordt de persoon in de spotlight gezet. Ook kun je instellen dat er een alarm afgaat. Het is mogelijk om via de app ook nog te communiceren met de op heterdaad betrapte mensen. Of gewoon met je bezoek, welke voor de deur staat.

Prijs: 291 euro

Ring Floodlight Cam

Netgear Arlo Pro

De Netgear Arlo Pro kun je zowel binnen als buiten een oogje in het zeil laten houden. Het apparaat is helemaal draadloos en werkt op batterijen. Zowel overdag als ‘s avonds kun je in HD kwaliteit zien wat er gebeurt. In het donker zorgt de infrarood sensor ervoor, dat niks ongemerkt blijft. Via de app kun je ten alle tijden de live camerabeelden bekijken. De Arlo Pro is uiteraard ook uitgerust met een bewegingssensor, welke je een melding stuurt wanneer iemand in beweging is. Via de app is het mogelijk om in te stellen, dat de bewegingssensor op een bepaald tijdstip wordt ingeschakeld. Als je de beveiligingscamera koopt, krijg je meteen 1GB aan cloudopslag om videobeelden op te slaan.

Prijs: 279 euro
Netgear Arlo Pro

SecuFirst CAM214 beveiligingscamera

De SecuFirst CAM214 maakt Full HD beelden van wat er buiten allemaal gebeurt. Wanneer er bewegingen plaatsvinden, krijg je hiervan een notificatie in de bijbehorende app. Bij gedetecteerde bewegingen worden de beelden ook opgenomen en opgeslagen op een microSD kaart. De camera houdt een handig overzicht bij van alle activiteiten. Deze kun je achteraf nog bekijken via de app. Het voordeel aan het apparaat is dat je hem via de app ook kunt kantelen en draaien, zodat je echt alles in de gaten kunt houden.

Prijs: 129 euro

SecuFirst CAM214

eTiger ES-CAM3A

De naam is wat minder goed uitspreekbaar, maar ook deze camera doet zijn werk goed. Het apparaat kun je zowel buiten als binnen gebruiken en ook hier kun je weer via de app alles live in de gaten houden. Dat lukt tot op een afstand van 15 meter. De camera is uitgerust met nachtzicht, zodat ook ‘s avonds niemand ongezien rond kan sluipen. Er is een ingebouwde microfoon zodat je behalve alles zien, ook alles kunt horen.

Prijs: 103,95 euro

eTiger ES CAM3A

Waar deze camera’s een serieuze taak hebben, zijn er natuurlijk ook camera’s waar je lol mee kunt hebben. Met deze camera kun je bijvoorbeeld al je onderwateravonturen voor de wereld vastleggen.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste beveiligingscamera’s voor buiten
Sluiten