Kiara Angelino
Kiara Angelino Duurzaamheid 2 mei 2017
Leestijd: 3 minuten

WANT to Have: de vijf beste slimme wasmachines die efficiënt wassen

Slimme apparaten zijn in opkomst, dus ook de wasmachine wil daarbij horen. Wat kunnen slimme wasmachines? En welke exemplaar is nou écht een aanrader? In deze WANT to Have lees je daar alles over.

De beste slimme wasmachines

Slimme wasmachines maken het (was)werk efficiënter. De wasmachines zijn bijvoorbeeld met Wifi verbonden of hebben een startuitstel. Bij sommige wasmachines kun je zelfs tijdens het wassen kleding toevoegen. Kleding ophangen moet je natuurlijk wel zelf blijven doen. Check hier de vijf beste slimme wasmachines.

Siemens iQ700: extra zuinig en bedoeld voor een grote wasbeurt

Heb jij een gezin van vijf of meer personen? De Siemens iQ700 is daar uitermate geschikt voor. In de trommel past 9 kilogram aan kleding. Het apparaat heeft een systeem dat dit automatisch weegt. Zo weet hij precies hoeveel water erin moet worden gepompt. Elke stap van het wasproces wordt berekend. Hierdoor levert hij altijd het perfecte resultaat. Daarnaast bespaar je met iQ700 ook nog eens water en energie. Koop ‘m hier voor 749 euro.

Samsung WW70K5400WW ADDWASH: kleding toevoegen tijdens het wassen

Ben jij een t-shirt vergeten toe te voegen aan de was? Met de Samsung ADDWASH kun je die er altijd nog bij doen terwijl de was al draait. Je hoeft alleen de deur te openen en de extra kleding toe te voegen. Met deze wasmachine bespaar je ook nog eens energie, want hij beschikt over Eco Bubble. De kleding wordt hiermee op lage temperatuur gewassen.

Daarnaast wordt de kleding net zo schoon als bij hoge temperaturen. De wasmachine heeft ook een speciale app die problemen herkent en analyseert. Als je over slim spreekt, dan is deze wasmachine dat zeker. Bekijk de Samsung ADDWASH hier voor 499 euro.

AEG L62670NFL: beschermt je kleding

Vind jij het belangrijk dat de wasmachine je kleding niet beschadigt? De AEG L62670NFL is daarin gespecialiseerd. De wastijd past zich automatisch aan het wasgoed aan. Hierdoor zal je kleding nooit te lang worden gewassen. Deze wasmachine heeft ook een startuitstel. Handig voor als je pas later de tijd hebt om kleding op te hangen. Er is ook een Extra-Quick programma waarmee er 3 kilogram kleding in twintig minuten wordt gewassen. Check ‘m hier voor 429 euro.

slimme wasmachines

Bosch WAW32890NL: hygiënische wasbeurt

De Bosch WAW32890NL maakt de was hygiënisch schoon. De wasmachine verwijdert geuren, zelfs op lage temperaturen. Hij heeft een speciale trommel die efficiënt wast. Ook heeft hij speciale wanden, waardoor je weinig last van geluiden en trillingen hebt. Dat is bij sommige andere wasmachines wel anders! Deze wasmachine meet het waterverbruik exact, je bespaart er dus zowel tijd als energie mee. Je koopt de Bosch WAW32890NL hier voor 1099 euro.

LG F14U1TBS2: wasprogramma’s downloaden via de smartphone

Deze wasmachine heeft een speciale manier van wassen. Hij beschikt over het programma 6 Motion. Hiermee wordt je kleding met zes verschillende wasbewegingen gewassen. De wasmachine heeft ook een stoomfunctie. Hierdoor heb je later minder strijkwerk. De stoomfunctie verwijdert ook stoffen die allergieën opwekken.

Met je telefoon kun je wasprogramma’s downloaden, bijvoorbeeld voor kleding van wol, een ‘Baby Care’-programma en een koud wasprogramma. Door je telefoon dichtbij de wasmachine te houden, installeert de machine het wasprogramma vanaf de telefoon. Hier kost ‘ie 569 euro.

Heb jij in deze WANT to Have jouw droomwasmachine gevonden? Chill! En nu wij het tóch over smart home hebben. Check deze smart home toepassingen voor een veilige woonomgeving.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste slimme wasmachines die efficiënt wassen
Sluiten