Daniel Koster
Daniel Koster Pop-Culture 17 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

WANT: je eigen Netflix-sokken breien die je serie pauzeren als je in slaapt valt

Wij vinden het heerlijk om series te checken op Netflix. Zelf houden we dat prima vol. Echter kennen we ook mensen die daar wat meer moeite mee hebben. En niet aangezien ze de series niet tof vinden, maar omdat ze een bepaalde afwijking hebben. Hierdoor worden de oogleden meteen zwaar en beginnen ze dicht te vallen wanneer ze op de bank een Netflixje aan het pakken zijn. Die worden vervolgens halverwege de volgende aflevering wakker, zien spoilers, weten niet meer waar ze waren enzovoorts. Een drama dus. De remedie is gelukkig hier, in de vorm van een paar sokken!

Sokken die Netflix voor je pauzeren als je in slaap dut

Het klinkt ongeloofwaardig en onmogelijk, maar dat is het zeker niet! Je kunt nu je eigen sokken breien die Netflix voor je pauzeren als je in slaap valt. Dit klinkt gemakkelijker dan het is, maar dat houdt jou natuurlijk niet tegen! Het enige dat je nodig hebt is een aantal materialen, brei-skills en ook wat kennis van elektriciteit! Gelukkig biedt Netflix je met deze stap-voor-stap gids ook de nodige hulp zodat het hele project een stuk haalbaarder voor je is!

Zorgeloos series kijken (en in slaap vallen)

De sokken zijn een slimme oplossing. Ze werken via een versnellingsmeter die beweging meet. En het dus merkt wanneer je al een tijdlang niet hebt bewogen. Vervolgens geeft de sok via een LED-flits aan dat-ie Netflix elk moment kan gaan pauzeren. Ben je toch wakker? Dan beweeg je snel je voet en blijft Netflix gewoon afspelen. Hoe slim?! Wij vinden het een briljante en humoristische oplossing. WANT!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT: je eigen Netflix-sokken breien die je serie pauzeren als je in slaapt valt
Sluiten