Daniel Koster
Daniel Koster 13 mrt 2016

WANT: Kaisr is een mobiele zitzak die je in een mum van tijd opblaast

Een tijdje geleden kwam de LamZac bij ons onder de aandacht. Deze draagbare zitzak van Nederlandse bodem is gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het park om daar lekker te kunnen chillen. Nu heeft de LamZac er in de vorm van de Kaisr een geduchte concurrent bij.

Bij de Kaisr is werkelijk waar overal aan gedacht

De Kaisr lijkt dan wel op de LamZac, maar kent nog een aantal slimme verbeteringen. Laten we het eerst over de Kaisr zelf hebben. De opblaasbare zitzak is van sterk materiaal gemaakt waardoor je ‘m op de meest ruwe ondergronden kunt gebruiken. Zodoende zit je er altijd heerlijk comfortabel bij. Dit ook nog eens zonder zorgen aangezien-ie tot 250 kilogram aankan. Het enige dat je hoeft te doen om heerlijk te kunnen zitten of liggen is de zitzak uit het kleine rugzakje te halen en ‘m heen en weer te wapperen. De zitzak loopt in een oogwenk vol lucht en is zodoende binnen tien seconden klaar voor gebruik. Is-ie opgezet? Dan merk je de chille tweaks die-ie kent meteen op. Zo kent de Kaisr een fleshouder, zakken voor je gadgets en een flesopener! Het materiaal zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat je ‘m op het water kunt gebruiken. Zodoende is de zitzak ook een luchtbed voor in het water. Ben je klaar met chillen? Dan rol je ‘m gemakkelijk op en neem je ‘m zo weer mee naar huis. Ideaal!

Haal ‘m snel voor de zomer in huis

Met de zomer voor de deur is de Kaisr je beste vriend. In het park of op het strand, jij zit er altijd heerlijk bij! De opblaasbare zitzak staat nu op Indiegogo dus je kunt ‘m goedkoper in de wacht slepen. De zitzak kost 75 euro exclusief een goede dertien euro aan verzendkosten. De ontwikkelaars voorspellen dat je ‘m dan in mei in huis hebt. Dat is aan het begin van de zomer, dus ideaal. WANT!

Reageer op artikel:
WANT: Kaisr is een mobiele zitzak die je in een mum van tijd opblaast
Sluiten