Daniel Koster
Daniel Koster 3 mei 2016

WANT: luchtbedden en -stoelen die samen zijn te voegen tot één gigantisch watereiland

Wij hebben de zomer in onze bol. De lucht is blauw en het zonnetje schijnt. Met zulk weer wil je niets liever dan in je zwembroek te stappen en aan het water te chillen. Of nog beter, op het water te chillen. Bijvoorbeeld met dit toffe acht-persoons eiland waar de WANT-lezers razend enthousiast over waren. Nu hebben we echter een nóg beter alternatief gevonden. Een modulair watereiland. Wij wisten ook niet dat dat kon!

Opblaasbare meubelstukken waar je op het water een gigantisch watereiland mee kunt bouwen

WANT! We hebben geen andere beschrijving voor deze modulaire, opblaasbare meubelstukken van Pigro Felice. Aan de (water)kant heb je al genoeg profijt van deze objecten. Je kunt ze zo arrangeren dat je vrienden en jij beschikken over tafels, stoelen en banken, midden op het strand of aan de rand van het zwembad. Maar als je het water in wilt met al je maten is het feestje pas compleet. Je kunt de Modul’Air namelijk aan elkaar vastmaken en één groot watereiland creëren.

Zo kun je van alle aparte meubelstukken één gigantisch chill-eiland maken. Doordat je de fauteuil kunt omtoveren tot ligstoel en de bank in een ligbed heb je in de vorm van een paar meubelstukken alle ingrediënten voor het ultieme watereiland tot je beschikking. Maar er is nog meer!

Nog verder te customizen

Oké, dus we hebben een opblaasbare, modulaire meubelstukken set die je kunt omtoveren tot groot chill-eiland. Wat is er dan nog meer? Nou, je kunt het eiland nog verder personaliseren met allerlei accessoires. Zo zijn er magnetische kussens, rugleuningen en drankhouders aan te schaffen. Je kunt zelfs een opblaasbare zeehond op je eiland laten rondzwerven. Dat maakt het feest écht compleet, toch? Prijzen voor de Modul’Air vind je hier. Helaas zijn de meubelstukken wel wat aan de dure kant. Als je echter met een flink aantal vrienden inlegt kun je die kosten per persoon omlaag schroeven. Geniet van de zomer!

Reageer op artikel:
WANT: luchtbedden en -stoelen die samen zijn te voegen tot één gigantisch watereiland
Sluiten