Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 20 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

WANT: dit minimalistische horloge is een pracht om je pols

Je kunt een unieke klok aan de muur hangen, maar eentje om je pols is ook zeker tof. Een horloge zegt namelijk iets over je als persoon en over je stijl. Daarom vinden we dit minimalistische horloge zo tof!

Dit minimalistische horloge spreekt boekdelen

Wij vinden het idee achter dit minimalistische horloge vooral gaaf. Het kan namelijk best lastig zijn om te achterhalen waar je nou voor betaalt wanneer je een horloge aanschaft. Welke materialen en onderdelen zitten nou in je watch verwerkt? Dat is bij de horloges van Brathwait niet het geval. Je weet precies wat je krijgt. Daarbij is het materiaal relatief goedkoop, maar voelt het horloge zeker niet goedkoop aan. Dat Brathwait ook nog eens direct aan de consument verkoopt betekent dat er niemand tussenzit die andere prijzen kan vragen. Dat de horloges er daarnaast wonderschoon uitzien maakt het verhaal voor ons compleet. Brathwait heeft ons vertrouwen gewonnen. Deze klokken voor om de pols willen we hebben.

Wil jij ook een dergelijk horloge op de kop tikken? Zoals we al zeiden kun je die direct via Brathwait vinden. Je hebt drie modellen die allen dezelfde soort stijl kennen, maar uiteraard verschillen van elkaar. Een bezoekje aan de webshop raden we je zeker aan. Vooral omdat het goedkoopste model 163 euro kost. Verzendkosten zijn er niet en dat goedkoopste model is écht tof. Gaan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT: dit minimalistische horloge is een pracht om je pols
Sluiten