Daniel Koster
Daniel Koster Apple 2 feb 2016

WANT.nl onderzoekt: Waar kijkt de Nederlander het meest naar uit bij de iPhone 7

De iPhone 7 is onderweg. Nu zijn er de afgelopen tijd al flink wat nieuwtjes en geruchten omtrent het nieuwe vlaggenschip van Apple naar buiten gekomen, bijvoorbeeld omtrent de vernieuwingen die de iPhone 7 zal kennen. We zullen je eerst kort toelichten wat volgens de geruchten de meest prominente vernieuwingen zullen zijn die de iPhone 7 kent, die zeer waarschijnlijk in september 2016 wordt gepresenteerd. Waar het ons echter meer om gaat is waar de Nederlander het meest op zit te wachten. Laat je stem horen!

De vernieuwingen van de iPhone 7

Een eerste belangrijke vernieuwing is die aan de camera. De camera zal waarschijnlijk van spiegelreflex kwaliteit zijn. Ook zouden er twee camera’s in de iPhone 7 Plus zitten. Hierdoor zal de iPhone 7 betere foto’s schieten zonder dat de camera uitsteekt.

Waterdicht en geen fysieke thuisknop
Een andere roddel is dat de smartphone waterdicht zal zijn. Ook wordt er gesteld dat de fysieke thuisknop zal verdwijnen. Dit is handig aangezien je hierdoor meer schermruimte overhoudt en er meer ruimte in de telefoon aanwezig is voor andere hardware.

Geen jack en betere specificaties
Een ander hardnekkig gerucht is dat de 3,5mm jack gaat verdwijnen. Er wordt gezegd dat Beats met draadloze oordoppen zal komen om dit gat op te vullen. Het laatste belangrijke (en ietwat logisch) punt is een verbetering van de prestaties. Zo wordt een langere accuduur door een betere batterij verwacht en zou-ie meer opslag kennen!

Laat van je horen

De iPhone 7 zal dus over allerlei verbeteringen beschikken. De vraag is natuurlijk waar de Nederlander het meest op zit te wachten. Laat jouw mening horen via de onderstaande poll!

Reageer op artikel:
WANT.nl onderzoekt: Waar kijkt de Nederlander het meest naar uit bij de iPhone 7
Sluiten