Redactie
Redactie Pop-Culture 14 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

€100 shoptegoed winnen? Help mee met ons onderzoek

Je kan geen sociaal netwerk of krant meer openslaan of er staat wel iets geschreven over de twee jongste generaties. Van de burn-out, tot de meest luie generaties. Verwend, of juist te zwaar belast, het kan volgens de media allemaal.

WANT jongerenonderzoek

Met de coronacrisis lijkt het alleen maar erger te worden: millennials zouden lak hebben aan social distancing, en de corona maatregelen niet naleven. Ook zo klaar met de labels over jouw generatie? Doe dan nu mee met ons nieuwste Jongerenonderzoek door gewoon lekker jezelf te zijn, en wie weet win je daar ook nog eens 100 euro shoptegoed bij bol.com mee.

We zijn namelijk weer terug voor een post-Covid editie van ons Jongerenonderzoek. Dankzij de eerdere edities hebben we al meer inzicht in wat jullie, Millennials en Gen Z’ers, beweegt, bezighoudt en hoe jullie denken. Zo ging het tweede Jongerenonderzoek over onder andere werk, milieu en dating.

Millennials en Gen Z tijdens corona

En weten we inmiddels dat de meerderheid (65%) het belangrijker vindt om een leuke baan te hebben, dan een baan die alleen goed verdient (8%). Bedrijven die jullie voorkeur hebben zijn Google, CoolBlue, Tesla of Bol.com, en ruim de helft wil met zijn of haar werk een verschil maken in de wereld.

Sowieso zijn jullie je zeer bewust van de staat van de wereld en willen jullie deze graag beter maken. Zij het door het steunen van goede doelen, duurzaam leven of te stemmen op partijen met een milieuvriendelijk gedachtegoed.

Leven na en tijdens corona

Maar geldt dit ook in corona-tijd? Staat je wereld op zn kop? Heb je überhaupt nog wel (kans op) een baan? In de nieuwste editie van het Jongerenonderzoek richten we ons op het leven na (en tijdens) corona.

Wat is er voor jou veranderd? Wat merk je van de crisis in je dagelijks leven? Wij willen graag van jou horen hoe je over over denkt.

Deel je ideeën met ons en wie weet kom je erachter dat je niet de enige bent die zo denkt. Of dat je juist mega uniek bent.

Of misschien win jij wel die 100 euro shoptegoed bij bol.com. Klik hier om mee te doen en vind dingen. (Dit kost maximaal vijftien minuten van je leven. Je bent nog jong, dus je hebt nog tijd zat.)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
€100 shoptegoed winnen? Help mee met ons onderzoek
Sluiten