WANT to Have: vijf onmisbare baby gadgets

Een kind hebben beschrijven veel mensen als één van de meest wonderbaarlijke dingen op aarde. Maar iedereen die een kinderen heeft, weet dat er ook een keerzijde is. Uiteraard zijn opstandige pubers die overal tegenin gaan een hel, maar baby’s kunnen er ook wat van. De kleintjes kunnen zelf nog niet zoveel en lijken soms gewoon te huilen om je te pesten. Deze vijf onmisbare gadgets maken je leven een stuk makkelijker en helpen je met je baby.

Speen en thermometer in één

Baby’s zijn nog best kwetsbare wezentjes en het is niet ongebruikelijk dat ze wel eens een verhoging hebben. Maar thermometers zijn eng en stellen ze meestal niet erg op prijs.

Om op een minder stressvolle manier je baby’s temperatuur te meten, moet je hem verstoppen als iets dat je kleintje wel leuk vindt: een speen. De Scala speen thermometer is, zoals de naam al aangeeft, een speen en een thermometer in één.

Terwijl er lekker op gesabbeld wordt, kun je meteen de temperatuur aflezen op het display. Daarnaast is er ook een ingebouwd alarm voor als het goed mis is. Maar waarschijnlijk vindt je baby dat wel wat minder.

Scala speen thermometer

Prijs: 11,30 euro

Kalmerende knuffel

Iets anders waar baby’s van houden zijn knuffels. Deze knuffel is niet zomaar een zacht speeltje, maar kan je meteen ook helpen om je kleintje in slaap te krijgen.

Tien minuten lang zorgt hij voor kalmerende muziek en zacht gezoem, waarvan je zelf waarschijnlijk ook slaperig van wordt. Daarnaast verzorgt hij ook rustgevende trillingen. De knuffel is ideaal om de zintuiglijke waarneming te ontwikkelen en om je baby slaap routines aan te leren.

vibrerende knuffel

Prijs: 22,99 euro

Baby afstandsbediening

Op de één of andere manier lijken baby’s afstandsbedieningen ontzettend interessant te vinden. Voor jou is dat natuurlijk wat minder als je net bezig bent met een nieuwe Netflix serie. Gelukkig bestaat het bedrijf VTech, dat speciaal voor baby’s afstandsbedieningen maakt.

Deze hebben geen macht over je televisie, maar zorgen er wel voor dat je baby zich vermaakt. Met de achttien activiteitentoetsen maakt je kleintje kennis met kleuren, muziek, vormen en cijfers. Baby’s kunnen zelfs echt zappen en krijgen hierop vrolijke reacties.

Baby afstandsbediening

Prijs: 22,81

Babydam

Hoewel je zelf zou willen dat je badkuip toch net wat groter was, is het een heel zwembad voor je baby. Met een babydam zorg je er echter voor dat je een mini badje kunt creëren, zodat je en water bespaart en je kleintje minder ruimte heeft om iets gevaarlijks te doen.

De naam zegt al precies wat het is en doet. Je maakt als het ware een dam in je bad, zodat je zelf kunt bepalen tot waar het water mag komen.

babydam

Prijs: 44,95 euro

Automatische schommelstoel

Soms ben je gewoon even te moe om te wiegen en heb je iemand nodig om het van je over te nemen. De 4moms mamaRoo 4 wipstoel is daar ideaal voor en houdt het een stuk langer vol dan jij. De automatische schommelstoel bootsts de beweging van wiegen na en zorgt ervoor dat je baby rustig wordt en blijft.

Er zijn vijf verschillende standen: schommel, rock, oceaan, kangoeroe en autorijden. Daarnaast heeft het apparaat ook nog ingebouwde speakers om rustgevende natuurgeluiden af te spelen. Mocht je dat niks vinden, kun je ook je eigen muziek afspelen. De wipstoel is wel een stuk duurder dan de andere gadgets, maar veel mensen zouden zeggen dat hij zijn gewicht in goud waard is.

wipstoel

Prijs: 299 euro

Op een gegeven moment worden baby’s groter en krijg je kleuters. Deze kunnen al een stuk meer, wat soms voor interessante situaties kan zorgen. Deze kleuter zorgde er bijvoorbeeld voor dat de iPhone van zijn moeder voor 48 jaar vergrendeld is.

Reageer op artikel:
WANT to Have: vijf onmisbare baby gadgets
Sluiten