Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 23 nov 2019

WANT Podcast aflevering 5: Google Stadia, Disney+ en meer!

Iedere week houden de mannen van WANT je op de hoogte van het laatste tech-nieuws, maar iedere week blikken ze terug op het grootste nieuws. Dat doen ze in de vorm van de WantKast podcast, waarin ze het deze week onder andere hadden over Google Stadia en Disney+

Op je favoriete podcast-platform is de podcast iedere vrijdag te vinden en praat de redactie van WANT je bij over alles wat met tech te maken heeft. Deze week zaten Thomas Aalderink en Noah Korevaar in de studio om je alles te vertellen over de ontwikkelingen van week 47 van 2019. De aflevering is via onderstaande embed te luisteren.

Geen tijd om te luisteren? Dan praten we je hier onder kort bij over de onderwerpen!

De lancering van Google Stadia

Afgelopen dinsdag ging Google Stadia de lucht in. De dienst waarbij je games kunt streamen zou je PlayStation of Xbox overbodig moeten maken, maar gaat dat lukken? Bij de release zijn er in ieder geval nog een hoop haken en ogen, om nog maar te zwijgen over de opstartproblemen.

Google Stadia
De Stadia controller. (Afbeelding: Google)

Benieuwd wat er allemaal ontbreekt, check dan ons artikel over de tekortkomingen van Google Stadia.

Een tsunami van elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn de toekomst en dus maken steeds meer fabrikanten de overstap. Deze week onthulden drie grote merken hun volgende stap in elektrisch rijden. Ford trapte af met de Mustang Mach-E, gevold voor de i4 van BMW en tot slot kwam Audi met een nieuwe versie van de e-tron.

Audi e-tron Sportback
De Audi-e-tron-Sportback. (Afbeelding: Audi)

Benieuwd wat de elektrische auto’s van Ford, BMW en Audi te bieden hebben? Klik dan hier voor de Mustang Mach-E, hier voor de i4 en hier voor de e-tron Sportback.

Wikipedia komt met een eigen social media platform

Een social Media platform zonder reclame en algoritmes die bepalen wat je allemaal ziet. Die gaat er komen dankzij Wikipedia. De oprichter van de welbekende web-encyclopedie lanceert ’em binnenkort.

Wikipedia
Wikipedia. (Afbeedling: Boris Roessler / EPA)

Benieuwd wat deze dienst precies te bieden heeft en je meteen inschrijven? Klik dan hier.

De niet geheel vlekkeloze lancering van Disney+

Disney+ is nu een week live en de cijfers zijn fantastisch, maar laat je niet misleiden. Niet alles ging goed. Zo waren er problemen door de enorme drukte en ontdekten hackers een datalek.

Disney+ logo Avengers: Endgame
Het logo van Disney+ (Afbeelding: Disney+)

Benieuwd naar de gevolgen van het lek? En weten of jouw account veilig is? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
WANT Podcast aflevering 5: Google Stadia, Disney+ en meer!
Sluiten